Merhaba arkadaşlar bana değerli zamanını ayıran derdimi sıkılmadan okuyan herkese oncelikle teşekkur ederim.İlk kez bir sayfada bişey paylaşıyorum yazımda yanlışlık varsa şimdiden kusura bakmayın.Esimle aynı işyerinde tanıştık evlenmeden 1,5 yıllık sevgililik donemimiz oldu mutlu bir cifttik sonra evlendik tabi bilirsiniz bu donem upuzun bol stresli bi donem.Biz butun duğunu ıvır zıvır bana takicaklarini soyledikleri takıları akliniza ne gelirse toplu iğneye kadar eşimle ortak calışarak karşıladık aynı işi yapıp aynı derecede ve iyi kazanıyoruz sevgili olduğumuz zamandan beri asla para ayrımı yapmadın kesemiz birdi o yuzden bunlara hic takılmadim onemli olan mutlu olmamız dedim.Kayinpederim başlarda bana karşı tam bir melekti beni arar sorardi cok mutlu oluyordum cunku kendi babamla aram kotu değil ama cok mesafeliyiz o yuzden kayinpederimi babam olarak seviyordum istememiz oldu herşey cok guzeldi sonunda adettendir kız tarafına ne istedigi sorulur annemde gucunuz neye yeterse dedi kayinpederim de sizin bişey soylemenize gerek yok kızınız duğunde kollarını kaldiramicak diye bir tabir kullandı abartmayi cok seviyor kendisi.Dugunum onların yaşadığı yerde oldu ben masraf olmasın diye salonda yemeksiz bir duğun isterken kayinpederim herşeyi yarı yarıya eşimle odedigimizi bildiği halde 600 kişilik yemekli duğun istedi 10 bin TL'lik bir orkestra istedi cok uğraştım sonunda huzursuz Luk olmasın diye tamam dedim cunku en ufak bişey de surat yapıyor eşime karşı cok sinirli tahammulsuz davranıyor ama eşimin 3 yaş kucuk erkek kardeşine ve gorumceme karşı cok iyi oysaki eşim en buyuk cocuk ve ailenin butun yukunu o cekmiş aile cok keyifine duşkun babası calışmıyor istiyorki oğulları ona baksın nisanlandiktan sonra hakkımda dedikodu cıkardı ben eşimi parmağında oynatıyor musum falan oğlu evlenince para dışarı cıkacak diye uzuluyor.Neyse cok kotu bir evlilik sureci yaşadım kayinpederim yuzunden surekli ağladım kınama ağlayarak gittim dugunude o şekil hep bir olay cıkardı bu arada Kayınvalidem onun aksine tam bir melek cok guzel bir anne ama maalesef eşi oyle bir insanlık zavallı kadını sindirmis ve gelelim olayın başladığı yere duğunum cok guzel oldu tabi o kadar harcamadan sonra canımız cıktı kayinpederim herkese oğluma duğun yaptım cok para harcadım diye gerindi takı toreni şu kadar bilezik su kadar para diye sisindikleri gibi olmadı benim annem babam bilezik taktı akrabalarım altın taktı eşimin ailesi bir ceyrek bile takmadi saolsunlar takidan sonra baktım anneannem de olan takı kesesi kayinpederim elinde eşime sordum biliyor diye sonra o da gitti biz butun odemeleri duğunden once bitirmistik borcsuz evlenecektik yani ben oyle sanıyordum neyse duğun bitti arabaya bindik eden gidiyoruz keseyi sordum nerede diye anneannem de yarın alicaz dedi ben al diye ısrar etsemse gerek yok dedi neyse ilk gecemiz oldu ertesi gun eşimin ailesine kahvaltıya gittik orda eşimin yalanları ortaya cıktı 20 bin TL sağ sola borcumuz olduğunu oğrendim orkestra parasını mekanın bu kısım parasını odememiş takılarla bunları odemiş neden odemediğinin sebebide beş yıl once araba kiralamış pert etmiş onun senedinide odememiş butun paramız onun hesabindaydi hesaba bloke koymuslar o da ben uzulmeyeyim diye bana soylememiş surekli yalanlar soylemiş dunya başıma yıkıldı o an eşimin bana goz gore gore yalan soylemesine mi yoksa borcsuz evlendk derken 20 bin borcumuz ve kendi aldığımız bilezikler dışında cebimizde beş kuruş olmadığına mi uzuleyim bilemedim bu durumdan psikolojik olarak cok etkilendim eşimden cinsel olarak soğukluk yaşadım ve vajinismus oldum ama pes etmedim ondan bana yalan soylemeyecegine dair soz aldım hic bişey yarım kalsın istemedim ne var ne yok bozdurdum balayina gitmek icin borclari odemesi icin geldik bir sure maddi savaş verdik bu surecte eşimin sacma sapan yalanlarinii yakaladım neden bu ufak yalanlara ihtiyac duyuyorsun dediğimde ne yalanı bunlar yalan değil diyerek kabul etmedi biz ayın 20 gunu yurtdışında calisiyoruz yoğun tempoda hayalimiz var ev sahibi olmak sonrada cocuk doner donmez kredi cekip bir arsa var onu alicaktik tabi bundan once birde eşim kredi kullanabilen diye her ay 3 bin TL'lik 6 ay sigorta bagkur yatirdik bu kadar caba aile olmak icin yuvamizii kurup cocuğumuza guzel bir zemin hazırlamak icin gel gelelim 10 gun once eşim bana kardeşim araba almak istiyormuş abi bana 20 bin kredi cekermisin dedi ben de olur dedim diye karşıma cıkınca artık patladim biz bu hayatta iyi veya kotu olan herşeyi beraber yaşıyoruz sen bana sormadan nasıl Karar alırsın sen ailene oncelik vermiyor Sun kardeşin arabasını yazın alsın biz aylarca ne icin uğraştık diye tartıştım karşılıklı bagristik elimdeki tabletle ağzıma vurdu dudağım patladı sonra yuzume vurdu 10 gundur ayrı yatıyoruz calıştığımız yerde mor bir gozle bulunmak onurumu kırdı cok caresiz kaldım bu yaşıma kadar babamdan fiske yemedim evliligimin 3.ayindan cicim aylarında darp edildim ve bu surecte pişman olup ozur dilemesi o bir kenara bırakın o hakliymis gibi kırıcı davranışlarına devam ediyor darp raporu aldım boşanmayı duşunuyorum şimdi boyle olduysa sonra ne olur diye korkuyorum kimseye anlatamıyorum bu gece Turkiye'ye donuyoruz ve nasıl bir adım atmaliyim bilmiyorumsanki eşime karşı icimde sevgi kalmadı yada cok kırıldım lutfen yorumlarınızı bekliyorum