koca ve ailesi: ailem
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- koca ve ailesi: ailem
-
03-10-2022, 09:44:22Kızlar selam. Cok canım sıkkın artık boğuluyorum. Kısa ozetle gecmek gerekirse kacarak evlendim. Ailem vermediği icin değil aileme sormadan kactım direk. Cahillik değil bu en buyuk salaklık. Ben kacmama ragmen ailem ilerde kızımın icinde uhde kalmasın dedi evimin mobilya borcuna kefil oldular halılarımı camaşır makinemi vs ailem aldı. Kaynana olacak şahıs tam ruh hastası oğlunu hem benden hem ailemden kıskandı. Eşim ilk zamanlar ailemden cok utandı ben kızlarını kacırdım bir kere kotu soz soylemediler ve bunları yaptılar diye. Ama annesi tam baş belasıydı o kadar cok şey yaşadım ve yaşattıki taş olsa catlar. Bu arada kactığım icin değil cunku kendi de kacmis insan oğlunu kıskandığı icin yapmadığını bırakmadı hatta oyle ki en son şiddet icerikli kavga oldu ve artık hic gormuyorum onu. Eşim bi oyle bi boyle yaptıkları icin bi kızıyor bi değişiyor. Durumlar boyle olunca 3 yıllık evliyim ama benim ailemi ne yemeğe alıyorum ne biseye laf yapacak biliyorlar kendileri gelmiyorlar evime gelip en fazla yarim saat durup bisey yemeden icmeden gidiyorlar ki bu da kirk yilda bir olan birsey. ama biz aileme gidiyoruz yani gidiyorduk ben annesiyle o durumdan sonra eşim aileme karşı tavırlı olmaya başladı bi iki laf soylemeye kalktı ağzının payını verdim bi kere işine dahi karışmayan insanlar ve her konuda yardıma koşan insanlar nankor olma diye. Neyse bugun anneme gidecektim esim kahveye gidecekti arkadaşlarınla. Bebeğimiz olduğu icin ve bizde de araba olmadığı icin babam her zaman ki gibi gelip bizi aldı. Arabaya binďi eşim yine babamla konuşmuyor babam nasılsın vs diyor kısa konuşup sen dahi sormuyor gerildikce gerildim. Madem konuşmayacaksın arabasına binme veya bi yere gidince arabasını isteme adamın. Kardeşimin yemin toreni vardı ailem dun ordan geldiler. Insan yalandan da olsa yolculuk nasıl gecti vs diye sorar telefonu almış eline video izliyor neyse eşimi ineceği yerde indirdik anneme gittik tabi benim mod duştu ama caktırmıyorum babamda bozuldu galiba ama o da caktırmadı bana. Yemek falan yedik muhabbet ettik aradım eşimi ne zaman geleceksin sen gec eve ben sonra gelirim dedi tamam dedim ama anahtarı almamışım. Aradım kahvenin ordan gecin vereyim dedi iyi dedim erkek kardeşim eve bırakacaktı yanında arkadaşıda varmış arabada gittik kahvenin oraya eşim kapıyı actı arabanın anahtarı verdi ve gitti kimseyle birşey konuşmadan ben sadece sen neden gelmiyorsun dedim oyuna oturduk ayıp olmasın dedi arkadaşlara kardeşime selam falan vermedi kapattı kapıyı bende eve geldim ayrıca bu saat oldu eşim halen yok. Kizginligim kendime ben aileme nankorluk yapip kactım allah ta verdi belami. Boyle insanlarla ailemi muhatap eden benim.