merhaba bayanlar herkesin yeni yılı mutlu huzurlu gecsin

gecen hafta ablamın nikahı kıyıldı.

nikahtan sonra ablam ve eşi konuşmıuşlar,arkadaşlar,genc akrabalarla filan bir mekanda oturalım diye,

tabii 2 tarafta uzaktan akraba yaşlar yakın filan muhabbet epey bi surdu.ama bir tane oğlan gozume takıldı o kadar adamın icinde habire bana baktığını hissettim.

sonra caktırmadan ablama mesaj attım karşı tarafta sakalsız gozluklu kim tanıyormusun diye, meğerse ablamın eşinin,amcasının oğluymuş

biara millet sigara icmeye dağıldı baktım o oturup cay iciyor . bende sigara icmeye cıktım dışarı.ablam ne oldu rahatsızmı oldun o cocuktan dedi yook sadece biraz garip geldi gozume nedense dedim.ama dayanamadım abla enişteme sorsan nasıl biriymiş daha adını sanını bilmiyorum daha once eniştemin amcasını filan gormuştum ama oğlunu ilk kez gordum.ablamda tamam ben konuşurum şu kalabalık dağılsın dedi.

aradan 1-2 gun gecti ablamla konuştum,konuştunmu eniştemle diye,o da biraz anlattı,gormemem normalmiş,cunki memlekette değilmiş
eğer sende istersen seninle goruşup tanışmak istiyor dedi.ablamın anlattıklarıyla birlikkte biraz duşunup ee goruşelim ,tanışalım arkaadaş oluruz en azından diye. dedim dedimde ondan sonra ne halt yedim diye duşunmeye başladım .

neyse cocukla bir cafede oturduk kahve ictik kendinden bahsetti filan beni beğenmiş,arkadaşlık teklif ediyor
ilk defa başıma boyle bişey geldi ne diyeceğimi şaşırdım,tabii arkadaşlık edelim filan dedim.

aslında başka bir şehirde okumuş orda iş bulunca orda yaşamaya başlamış filan.ailesi memur olunca farklı şehirlerde yaşamışlar,buraları bilmiyor,yazın gelince buraları gezdirirmisin diye rica etti,

sen nasıl birisin burdamı buyudun filan diye sorular sormaya başladı, o sordu ben sordum 3 saate yakın konuşmuşuz.

en son istersen arabayla bırakayım eve dedi,annemlere değilde ablamlara bırakırmısın dedim tamam bende bir selam vermiş olurum dedi.bir daha bişeyler icermiyiz dedi,neden olmasın dedim (nedne bu kadar samimi cevap verdiğmi anlamadım bende )

ablam hemen soru ustune soru sordu en son hoş biri bizim buralı gibi değil biraz soğuk duruyor ama icim ısındı nedense dedim ablam guldu.

enişte beyde valla o bizim sulaleden ama hic kimseye benzemez ,ama temiz cocuk ,benden rica etti utana sıkıla ,goruşturumusun diye
amcam 33 sene fiili calıştı buralarla pek alakası yoktu o da hep başka yerlerde buyudu bizim buranın adamına benzemez dedi
iyi mi kotumu yani dedim iyi iyi
,benim bildiğim gecmişinde ciddi bir ilişkisi olduğu ama kızın yurt dışına gittiği ama bu rahat 4-5 sene once filandı,ne oldu
bu kadar saat konuştunuz gerci onun cenesi duştumu susmaz diyince niye yaa aslında cok farklı biri hoş sohbet , olaylara hayata cok farklı acıdan bakıyor dedim.

ablamda anlaşıldı sende heveslisin ama kaptırma kendini fazla dedi

hani yaşlarımız ufak olsa toyluk diyecemde yani 24-25 yaşındayız ama icim bi garip oldu sanki surekli onunla sohbet edesim var.

ama bir yanda da 1 haftalık tanışıklığımız var ona karşı tam oalrak ne hissediyorum ben bile bilemiyorum,aşırı iliglide gorunmek istemiyorum.akşam destan gibi yeni yıl mesajı atmış.
ben buralarda fazla mekan bilmiyorum ablandan buralarda guzel yemek yiyebileceğimiz mekan oğrenebilirmisin dedi.bende şaşırıdm sen şimdi bana yemek teklifimi yapıyorsun dedim diye mesaj attım yani sadece teklif sen bilirsin ama ben en azından birlikte bişeyler yeriz sohbet ederiz diye duşunmuştum dedi.
benim burda fazla zamanım kalmadı carşamba gunu tekrar işe donmem gerekiyor teklifimi kabul etmiceksen bile en azından gitmeden bir goruşsek dedi.

aklımla kalbim şuan birbirine zıt calışyor resmen,aklım cok acele ediyorsun bu kadar hızlı ilerlemeye gerek yok diyor.

kalbim git konuş,kaybetme onu diyor.şimdiye kadar tanıdığım coğu kişiden cok farklı,konuşması,kulturu,hayata bakışı filan

bir akıl verin ablalarım.