selam kızlar eşim idaa bagımlısı 7 aydır evlıyım ay sonu gelmiyor borclarımız var ama beyfendi uc beş lira olsun oynar yınede oynama diyorum uc beş lir olsun hergun kumbaraya atalım diyorum canım sıkılıyor ondan diyor halı saha falan yapın stresını atarsın diyorum ben boyle stres atıyorum diyor uc beş liranın hesabını yapmam yese icse eyvallah ama bana gore kumar oynuyor ve kumarın buyugu kucuğu olmaz maddi olarak guvenemiyorum ona diyorum helal kazan kumardan aldığın paranın bereketi olmaz diyorum ben o parayı eve sokmam o parayla eve ekmek dahi almam diyor peki napıyorsun kazandığın parayı diyorum yiyorum diyor nerde yiyorsun karıyla kızlamı diyorum yok diyor yeminler ediyor haftada bir bu konu acılıyor esım normalde bana iyi davranır ne dersem alır eder parası varsa işteyken arar sorar bana duskundur ama bilemiyırum cocuğumuz henuz yok dedım cocuk oluncada boylemi olacaksın diyorum sakayla he dıyor oğlum bi rakam soyle diyecem diyor sureklı bu konuyu acmak İstemiyorum cunku konuyu acınca ortam geriliyor huzursuzluk oluyor nasıl davranmalıyım ne demeliyim bilemiyorum babasına soyledim o birşey değil dedi bir daha soyledımızde ben ona parayı az vereyim ozaman dedi kp başka ne yapmam lazım canım Sıkıldı yıne