Hic boyle hayal etmemiştim.herkes mutlu bense ağlıyarak kimseye anlatamadığımı buraya yazıyorum yanlız tek basima oturmuşum ağlıyorum.benim cektiğim nedir imtihm buymuş demek.onceki konumdada anlatmıştım bugun herşey yolundayken eşimin babnesi bebk yokmu demiş boyle soyledi bende kızdım yok cokmu lazımmış dedim neyse bu bissuru ot almış akardan tadını beğenmedim icmek istemedim hergun başımı yedi sen icmiyosun cabalamiyosun diye neymiş ben dediklerini yaomiyomusum istesem yaparmışım ya diyorum bak otla olcak şey değil zamanı var ben bunu dedikten sonra birbirimize cok ağır şeyler soyledik hakaretler vs tamda o sıra yemek yapıyorum ben tabi bi ağlıyorum bi ağlıyorum umdu olmadi bak dedim yok olmuyo boşanalım bırak dedim bu sefer delirdi yok ben sacmaliyomusum onun kızdığı caba sarfetmemmis delirdi bağırdık cok kotu kıyamet koptu.bise Hic bişey olamamış gibi kalk yemek yiyelim dedim defol ben senle aynı masaya oturmam yuzunu dahi gormeye tahammulum yok ısrar etti yok dedim buda cıktı gitti telefonu kapalı herkez eşiyle evinde ben tek başıma deli gibi ağlıyorum şimdi napayım siz soyleyin Allah icin eve gitsem annem cenaze evinde kadın benlemi uğraşsın olusuylemi napayım ben