Ailem erkek arkadaşımın işinin tehlikeli olmasından ve uzakta olmasından dolayı endişeliydi. Annemle ilk tanışmalarında annemi yanimiza cağırmıştık ve hicbir sey ısmarlamamıştı anneme ne cay ne kahve. Konusurken daha ilk buluşmada beyaz esyalari siz alın gibi bir laf etti. Annem orada da soğumuştu ve mesafeli davranıyordu.
Daha sonra aileme laf etmeye başladı. Senin ailen varyemez, senin ailen cimri, senin ailen şoyle boyle... Daha sonra aileni sevmiyorum ben onlarla yapamam demeye başladı. Hic yanıma gelmiyordu. 3 ay gecmişti goruşmeyeli. bir yandan evlilik baskısı yapıyordu,bir yandan soğuk mesafeli davranıyordu.
Ailem onun ailesini aramıştı, ne zaman geleceksiniz demek icin. Annem de demis ki, nasil gecinecekler kizim da atanmadı daha. Bunu ailesi sorun etmis ve erkek arkadasima soylemiş. Bana turlu laflar edip ağlattı.En son sana ailen zengin koca bulsun benim zaten işim var senin yok demeye başladı. Bu laf beni ondan soğuttu, bitirme kararı aldım. Ben kimseye muhtac degilim işim var ama senin yok demek aslında kadınların maddi ozgurluğunu kazanması gerektiğini bir kez daha gosteren bir cumle. Bir erkek neden boyle davranır anlamıyorum. Mutlu olmak varken neden?
Eski erkek arkadaşımın aileme duşmanlık beslemesi
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eski erkek arkadaşımın aileme duşmanlık beslemesi