arkadaşlar qunaydın oncelikle herkese mutlu sağlıklı seneler dilerim...
Şimdi ilk once bi ozet geciyorum 3 yıllık evliyim 2 yaşında aşırı anneci bi bebeğim var.
Eşimle bi sorunum yok şukurler olsun ara sıra her aileye gibi kavgalarımız olsa da genel anlamda mutluyum.
Eşimin babası cok ağır bi beyin ameliyatı gecirdi şimdi iyi şukurler olsun her gun kontrollu var hastaneye gidiyor bizim evimizde hastaneye cok yakın kv kp ilcede oturuyor kp yanımda kalıyor. Hic sorun değil gocunmuyorum ve bakıyorum o da saolsun hic kırmaz beni anlaşıyoruz kp ile bi sorunum yok. Dun akşam yılbaşı diye kv yi de cağırdık geldi neyse bi laf sokmalar Yk afralar tafralar bekar kayınlarım var yok onlara koy kızı alacam yok şoyle şimdi gelinler kendi başına ben becerikliyim ben şu işi yaparım bn olursem sizin haliniz harap daha aklıma gelmeyen bi dunya laf soz.
Neyse millet var diye bişey demedim zaten cocukta cok bunaltı beni. Herkes gitti biz bize kaldık bu sefer de tam tersi yavrum kızım optum şu bu.
Ya bu kadın ikiyuzlu mu akıl hastası mı anlamdım.
Bazen kendi kendime diyorum ki rabbim şuna bi gelin ver dunya kac bucak gostersin. Kp kayınlarım kocam diğer akrabalarla cok guzel aramız beni de cok seviyorlar bnde onları seviyorum.
Ama kv iyiden sinir bozucu olmaya başladı.
Şimdi sizlere sorum şu ara mesafe koyma şansım Yk kp bnde ( hem kp mi cok severim uzulsun istemem) ben bu kadını alttan alttan nasıl sindirebilirm.
Tecrube ve fikirlerinizi bekliyorum. Uzun oldu biraz kusura bakmayın.
Okuyup yorum yapan herkese teşekkur ederim
İyi qunler
Konu Kv
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme