Kızlar biliyor coğunuz, bilmeyenlere ozet geceyim, kv hep sıkıntı yarattı evliliğimde. En son olaylardan sonra (aramalara mesajlara cevap vermeme, evine gidince kapıyı acmama) durumu eşime anlatmış ve kenara cekilmiştim. Eşime tek kelime etmiyorum ama sağolsun kv herkese dedikodu yaptığından eşimin ailesine gitmediğini, telefon dahi acmadığını, kv nin eşime bu kızdan niye ayrılmıyorsun artık cok mu seviyorsun yoksa acıyor musun dediğini, eşimin hic cevap vermediğini, kv nin yana yakıla oğlum tarafını secti beni terketti diye etrafa ağladığını biliyorum. Eşim Aslan burcu acayip sever yonetmeyi, her şeyi o yonetsin ister (aslında ben yonetiyorum sanıyor ama coğu fikir benim fikrimdir benim dediğim olur yani), dolayısıyla sen karışma ben seni korurum aileme karşı sen sadece malzeme verme anneme demişti, ben de oyle yapıyorum.

Neyse malum yılbaşı, eşim ozel gunlerde ikimizin ailesine de uğramayı seviyor, bir kac gun onceden telefona yapışık ve 5 karış suratlı halini gorduğumden gene bir şeyler donduğunu anladım. Sonunda oğrendim ki (eşimden değil gene başka kaynaklardan kv nin dedikodusu sayesinde ) eşim benimle birlikte ailesine gitmek istemiş, ordan da benim aileme. Kv gelecekse yalnız gelmesini, beni getirmemesini soylemiş kısaca. Yılbaşı gecesi eşim durgundu, biraz gezip pasta aldık evde yiyip film izlerken uyumuşum zira cok yorgundum.

Bu adam niye kabullenemiyor annesinin benimle iyi gecinmeye gonlu olmadığını, acık acık boşanmamızı tarafını secmesini soylediği halde...Hala ne bu ısrar caba...