Bana bir akıl verin lutfen
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Bana bir akıl verin lutfen
-
03-10-2022, 09:35:45Merhaba arkadaşlar, konu kayınvalidem hemen konuya gireyim. Kayınvalidem aşırı derecede kıskanc, sozunu sohbetini bilmeyen, patavatsız ve bir o kadarda yalan soyleyen bir insan. Bunu eşim, kayınpederim, kaynım, kendi kardeşleri ve tum akrabalarda biliyor. Bugune kadar cok sıkıntı yaşadık ve ben o yaşadıklarımı unutamıyorum. En ufak bir şeyde icimden ona karşı nefret kusan bir canavar cıkıyor ve ben bu duruma engel olamıyorum. O kadar cok kırgın ve kırgınım ki anlatsam sayfalar yetmez. Surekli beni eleştirmeye calışır milletin yanında gecen gun oğluma sende annen gibi kısa boylu mu olacaksın nedir, annene cekmişsin dedi. Bende babaannene cek oğlum onun gibi uzun boylu ol, ama sakın onun gibi kendinden kısa insanlarla dalga gecme dedim. Kaynım ve kayınpederimde vardı yanımızda. Yılbaşında annemleri davet ettim, onlara da soyledim annemler geldi onlar gelmediler. Dun aramış kızımı babana soyle ona cok sinirliyim beni arayıpta yeni yılımı kutlamadı demiş. Belki 100 kere bunu cocuğa soyleme ara oğlunu oğluna soyle demişimdir ama anlamayınca anlamıyor. Eşim yokken bir şey soyler eşimin yanında inkan eder. Gecen eşimin dayısı eşimin yanında senin annen benimde ablam zoruna gitmesin ama bazen soylediği yalanlara kendisi bile inanıyor, bir doktora mı gotursek bilemedim surekli yalan soyleme gereği hissediyor dedi. Sadece ben değil kardeşinin eşleri dahi yaka silkiyor o derece. Bana cok şey yaşattı ondan kurtulmak adına eşimle boşanmayı bile defalarca duşundum, biliyorum boyle bir duşunce cok yanlış ama yaşattıklarından oturu kendime hakim olamadım. Şimdi bana diyeceksiniz ki cevabını ver, inanın oyle sessiz bir gelin değilim cevabını veriyorum, yalanlarını yuzune vuruyorum ama inanın umurunda bile değil ve asla vazgecmiyor yapacaklarından ya da soyleyeceklerinden. Son donemde bu yuzden eşimle cok sıkıntı yaşadık, daha doğrusu ben cok sıkıntı yaşattım desem yeridir. Eşim ben evimde huzur istiyorum, takma onun soylediklerini kafana o lafı soyluyor evinde huzur icinde oturuyor biz burada huzursuz oluyoruz buna ne gerek var ver cevabını gec sen kafana taktıkca o daha da ustune geliyor diyor. Şimdi Allah var eşim yanımdayken bir şey soylediğinde eşim anında tersliyor ama bende cok bunaldım artık ne sesini duymaya ne yuzunu gormeye tahammulum kalmadı. Bu durumu nasıl yenebilirim. Bana akıl verin lutfen.