Bu hafta actığım 10.konu olabilir buhranlı donemimdeyim 2 aydır mazur gorun kusura bakmayın

Size haksızlık yapanların tum bunlara rağmen musmutlu takıldığı oldu mu? Olduysa ne hissettiniz? Bir de eski sevgilim sabah akşam gece gunduz whatsappdan cıkmıyor, bu durum canımı yakıyor cok sacma biliyorum. İnsanlara yok demiş ama ben hissediyorum bence hayatında biri var. (ona rağmen hÂl beni takip ediyor profil fotoğrafı benim aldığım kıyafetler ve yuzuk manyağın) Ben bu kadar yalnızken bana kazık atarak gitmişken nasıl mutlu olur nasıl biriyle goruşur aklım almıyor? Ettiğim ahlar işe yaramıyor mu, ben yalnızım hem haksızlığa uğradım hem de yalnızım karşı taraf nasıl mutlu mutlu takılıyor? Huzurunu bozmak icin benim mi bir şeyler yapmam gerekiyor anlamadım ki? Boşver diyorsunuz cok da doğru soyluyorsunuz ama benim icim fe rah la mı yor. Mutlu olmasın ya olmasın kafayı yiyeceğim. Bunun icin ben mi bir şeyler yapayım? Sakinleştirin beni vallahi cok sinirliyim adalet nerde birini uzup nasıl mutlu oluyorlar??