merhabalar bi derdimm var eşim vefat etti bende başkasıyla tanısıp evlendım 2 cocugum var 7 ile 12 yaşlarında
eşim 3 yaşında şiddete başladı evlendıgım kişi daha once hic evlenmemiş biri 4 senedır evlıyız cok sevıyor ustume titriyor ama cocuklara hep kotu bakıyor kızıyor azarlıyor bazen cok iyi davranıyor ne tepki vericem sapıtıyorum sinirlendimi cocukları acımasızca dovuyor sonra pişman olup aglıyor en son şiddetı 2 ay oldu evi terk edicektım artık dayanamadım ayrılalım dedım oda yalvardı yakardı birdaha tokat atarsam polisi ara dedi
ama ben hala tedirginim cocuklar konusunda cok cimri 1 ayakkabıdan başka ayakkabıları yok evlatlarımı cok sevıyorum eşim dayanamıyor her kavgada haykırıyor icindekılerı 1kac kez cocukları evden atma gibi teşebbuslerı oldu cocuklarda korkuyor sevmıyorlar eşim 20 gunlugune memlekete gidicek o ara ev bulup taşınıcam sizin basınıza gelen veya yakınlarının boyle şeyler varmı mantıklı duşunemıyorum ustume titriyor ne istersem yapıyor kalbım gitme diyor ama aklım git kızım dıyor
uvey baba hakkında
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- uvey baba hakkında