Merhabalar.
Oncelikle şuradan başlamak istiyorum Ben 22 yaşındayım ve 32 haftalık hamileyim. Eşim benden 13 yaş buyuk Aynı zamanda iki tane yeğeni var biri abisinin bir de ablasının. Eşim gec evlendiği icin bu zamana kadar hep yeğenleri ile ilgilenmiş bir sorun olduğu zaman o koşmuş. Eşim Kazancı cok iyi degil ama şoyle bir sorun var Gorumcem ve eltim o kadar Alışmışlar ki artık her şeylerini eşime yaptırıyorlar. Cocuklara bir şey lazım olsun hemen eşim arıyorlar Sen ilgilenir misin diye mesela gecen yılbaşında gorumcemin oğlu oyuncak mı ne istemiş hemen eşim arayıp sen alır mısın benim işim var ben ilgilenemiyorum diyor. Bakım yeğenlerine bir şey olması gercekten benim icin sorun değil Hatta ben de alıyorum ama artık bu iyi niyet suistimal edilmeye başladı. Surekli eşimin ustune yıkıyorlar O da hicbir şey soylemiyor hatta cok memnun ve gecen gun dedim ki bak benim de cocuğum olacak yakında ne olacağı belli değil hastaneye gidebiliriz para ihtiyacımız olacak Hem seni kullanıyorlar dedim bu yuzden tartıştık. Biz yaz tatilinde otururken bu insanlar Yurtdışına tatile gidiyorlar cocuklarının butun masrafa Benim eşim de artık gercekten bu durumdan bıktım ve Sırf bu yuzden boşanmayı bile istiyorum.