Merhaba,

Konu tamda başlıkta okuduğunuz gibi. Bu sabah eşimle buyuk bir tartışma yaşadık. Konu ise şu her sabah işe gitmek icin 8'de evden cıkmamız gerekiyor mesailerimiz 8:30'da başlıyor ve ben cok tutucu geri goruşlu bir yerde calışıyorum. İşe 5 dakika gec gittiğimde patronlarım demediği lafı bırakmıyır yada tum gun surat yapıp ters davranıyorlar. Bu sabah yine kalktık ben 8 haftalık hamileyim ve hic gucum yok biraz gec uyandım. Eşim normalde de benden erken uyanır ve afedersiniz gununun bir saatini tuvalette gecirir. Gece eşime yatarken giyeceklerini utule demiştim her zaman ki gibi sanki benim mecburiyetimmiş gibi yapmamış utusunu. Neyse tuvaletten 8'de cıktı ne giycem dedi bende cevap vermedim geceden de sinirliydim cunku. Baktım bizimki gitti salona actı tvyi oturuyor. Cıldırdım zaten gec kaldık. Bende senin hazırlanmaya niyetin yok ben otobusle gideceğim her gun fırca yiyorum senin yuzunden diyip cıktım. Maksadım hazırlanmasını hızlandırmaktı.

Durağa gittim ne gelen var ne giden saat 20 geciyor cıldırmak uzereydim aradım cevap vermedi tam eve doğru yururken baktım arabayla geliyor durdu bağırmaya başladı ama nasıl bir bağırmak ben birşey anlatmaya calışıyorum direksyonu yumrukluyor. '' Kendin giyiniyorsan beni de giydirmek zorundasın, kıyafetini hazırlıyorsan bana da hazırlamak zorundasın'' gibi birşey soyledi bağırarak. Tam ben kendime de kıyafet hazırlamadım dolabımda vardı diyecekken '' Topla eşyalarını git'' dedi. O an ne soyleyeceğimi bilemedim sadece sustum ve istemsiz olarak gozumden yaşları suzuldu. Tek kelime etmedim. Sabahtan beri arıyor cevap vermiyorum. İcimde birşeyler yanıyor sanki. Cidden son 3 haftadır hic birşeye gucum yok arkadaşlar. İşe gidebiliyorum sadece oda mecbur olduğum icin. Bundan once ne utusunu ne temizliğini aksatmış insan değilim. Yapamıyorum eve 7'de geliyorum yemek yiyip uyumak istiyorum hemen. Bu akşam eşyalarımı toplayıp gideceğim o evden. O ev benim değilmiş zaten benim olmayan yerden kovdu beni. Sinirlerim allak bullak toparlayamıyorum kendimi ne olur bana guc verin.

Herkese teşekkurler. Guncelleme 22. sayfada