Ben 4 aylık evliyim.. eşimle ise hala tam birleşme olmadı .. İki gun once jinekoloğa gittim enfeksiyon mu var acaba diye varmış ve doktor bana vajinusmus teshisi koydu.. beni alttan muayene edemedi cunku izin vermedim.. kızlığıma baktı bozulmuş mu diye delik var ama bozulmuş mu goremedim dedi gitti neyse.. sanırım butun sorunların bası bu .. ben diğer sorunlarıma geliyorum
Eşim ve ailesi..
eşim ailesine aşırı duşkun surekli ne olursa olsun onları savunuyor.. ben bu durumdan cok sıkıldım ama eşimi cok seviyorum bırakıp gitmeye gonlum el vermiyor durup cekmeye gururum. Napacağımı şaşırdım kaldım.
Ailesinin bana bi saygısı yok sevgisi yok.. bunun eşim de farkında “ben gider ailemi gorurum siz de goruşmezsiniz olur biter” diyor .. boyle olur mu ya boyle şey olur mu ? İki mahalle otemde oturuyorlar burdan bi tukursem orda yuzleri ıslanır nereye goruşmuyorym ?
Gecen gun gorumceme bahsettim annemle senin benden hoşlanmadığınızı biliyorum gibisinden imalarda bulumdum.. ama o “olur mu oyle sey biz biraz soğıuğuz sen de oylesin bu sevmemek değil” falan dedi.. ama kndi aralarında gayet sıcaklar bna gelince mi soğukklar? Bu hala beni kabullenemediklerini gostermez mi? Ya da ben mi cok alınganım anlamadım..
lutfen saygı cercevesinde yorumlarınızı saygı değer fikirlerinizi ve onerilerinizi bekliyorum; napmam gerektiği konusundaki..ve en cok da dualarınızı bekliyorum..