Merhaba kızlar,
İlk konumla karşınızdayım. Eylul ayında nişanlandım ve ağustos ayında duğunum var (şimdilik!).Son iki gundur canımı acayip sıkan bir konu var ve fikirlerinizi almak isterim.
Nişanlımın eski sevgilisine yardıma cok muhtac olduğu bir konuda yardım ettiğini ve yaklaşık 4-5 aydır iletişim halinde olduklarını oğrendim.Konu şu :eski sevgilisinin annesinin olumcul bir hastalığa yakalanması sonucu nişanlıma ulaşıyor ve duygu somuruleri falan derken nişanlımda yardım ediyor. Nişanlımın sağlıkcı cevresi geniştir. Kendiside sağlık sektorunde cunku.Ama kız beni biliyor nişanlı olduğumuzu vs. ve nişanlımdan beni bırakmasını ve kendisine donmesini soyluyor bu sure zarfında ama nişanlım beni asla bırakmayacağını soyluyor.(mesajları okudum).Fakat surekli kızın annesi icin iletişim halindeler ve birkac defa yuzyuze goruşmeleri olmuş.Nişanlım hastaneye gitmiş.Mesajları okudum nişanlım kıza cok acıdığı icin yardım ettiğini soyluyor.Fakat mesajlarda kıza samimi davranmış ( kıza acıdığı icinmiş)Ama kız numaramı bulmuş ve olayı arayıp bana kendisi anlattı.Şimdi iletişimi kestiler ama ben cok kırıldım.Bana tamamen acıdığı icin yardım ettiğini ve kızın biraz sorunlu biri insan olduğunu bildiği icin bir sure idare ettiğini soyluyor cunku kız surekli kendini oldurmekten bahsetmiş.Ama nişanlım her defasında beni sevdiğini ve asla bırakmayacağını yazmış.Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum aileme soylemedim soylesem olay cıkar.Kafam cok karışık.Siz olsaydınız ne yapardınız?
Sİz olsaydiniz ne yapardiniz?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sİz olsaydiniz ne yapardiniz?