Merhaba,
Şu an 6 sene onceye gitmiş gibiyim.
Bir kızım(6 yaş)bir de oğlum (5 aylık)var.
6 sene once kızım icin kac aylık,erkek mi diyip ,hayır kız cevabını alan meraklı melahatler,olsun arkası erkek ama pek de minikmiş diyorlardı zira kızım minik bir bebekti ,ben irmik yedirdim,şunu verdim,bunu yedirdim şu kadardı kilosu diye eklemeyi sende yedir demeyi ihmal etmiyorlardı tabi cunku meraklı melahat olmak bunu gerektirir. Adeta kompetan gibi ustume cokmeden,engin bilgilerini paylaşmadan olmuyor.
Şimdi gunumuze donelim,oğlum da kızım gibi kel ve sarışın bir bebek,şu an yine meraklı melahatler ,kac aylık,kız mı,aaa erkek mi aynı kıza benziyor,ama bunun arkası kız kesin,5 aylık mı baya tombik maşallah diye bıdı bıdı ediyorlar. Yedirme fazla obez olur diye eklemeyi de ihmal etmiyorlar.
Yahu bıktım,yıldım,size ne diye bağırasım var.
Adetten midir bu muhabbeti etmek?
Olmayınca eksik mi kalıyoruz yani ne oluyor?
Artık dışarı cıkmak istemiyorum o derece.
Gecenlerde markette kadının biri kızımla oğluma bakıp "aaaa ne bunlar boyle sarı sarı cok tatlılar"dedi ve ekledi babalarına benziyorlar herhalde,cunku ona gore ben cirkinim,cocuklar guzeller ve bana benzemiyorlarsa babalarına benziyorlar
Yok dedeme benziyorlar diyecektim vazgectim artık yıldım cunku.
Yine bir gun hava guneşliydi,kızımı okuldan almaya gittim,oglumun beresini cıkarmıştım guneş alsın diye,amcanın biri durdurdu beni "kızım kapat kafasını,agzını da kapat uşur o"dedi. Kapatmadım yurudum gectim, arkamdan soyleniyordu iyilikte yaramıyor bunlara diye.Tamam iyi niyetlisin anladım ama sanane ya sanane.
Takmayacağım diyordum hamileyken ama takılıyor ki ben rahat insanım.
Kimseye sormam boyle şeyler,soylemem de banane ki. Annesi bilir doğrusunu ben uzman degilim ki,fikrim de sorulmamış,neden bıdı bıdı yapayım.
Annem bile konuşuyor bık bık. Neymiş efendim o cocuğun battaniyesi mi yokmuş onlardan cıkarken ortmemişim,alsın mıymış bir battaniye. Yaz bitmemişti bu lafı ettiğinde duşunun. Oğlum hastalandı hemen yapiştırıverdi lafı"tabi ince giydiriyorsun oğlanı, hasta olur,sar kızım sıkı sıkı"diye.
Goz yaşı kanalları tıkalıydı bir ara,her goren aaa ağladı mı diye sordu durdu,yok dedim boyle boyle,aa bizde de olmuştu,sutunden damlat,masaj yap,cay koy vs vs bir suru şey soylediler o ara hatta biri şampuanla sil dedi.
Eve kapanasım,kimseyle goruşmeyesim var artık.
Her dışarı cıktığımda bir zırvalık duyuyorum muhakkak.
Sizler ne yapıyorsunuz bu gibi durumlarda ,artık fobi oldu bir yerde bekliyorsam kimseyle goz goze gelmemeye calışıyorum ki muhabbet acılmasın, birşey sormasın,soylemesin diye.
Tombul Mu Biraz?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Tombul Mu Biraz?