Yani bazı şeyler eksik kalıyor. Kendimi bazen o eve ait hissetmiyorum. Ya da onun karısı gibi tam olarak oturmadı evliliğimiz. Ama şu ana kadar bir duzen olması gerekliydi. 3 aylık evliyim. Para konusunu pturtamadık. Surekli eşimden parca parca para istemek zorunda kalıyorum. Universite mezunu insanım. İlkokul cocuğu gibi para lazım demek icime dokunuyor. Her istediğimde 50 lira 100 lira veriyor. Eğer eve bişey aldıysam zaten bitiyor gecen bir deterjan bir yağa zaten yuz lira gitti. Tekrar istiyorum iki uc gun sonra akbil yuklemek icin ya da kazak almam gerekiyor veriyor yine 50 100 boyle dilenci gibi para istemek beni cok kırıyor ve sanki eşim parasını bana verirken sakınoyo gibi hissediyorum. Cok kırılıyorm. Toplu ver dedim ama 1250 ver işte hem mutfak hem kendi ihtiyacımı gorurum dedim. Napcan o kadar parayı 500 yeter diyor. Maaştan bize lira fatura gibi giderler haric 2000 kalıyor niye boyle yapıyor bilmiyorum. Onun haricinde işteyken pek arayıp sormamaya başladı. İşi yoğun oluyor bazen onu anlayabilirim ama yine de soru işareti oluşturuyor kafamda. Hamileyim bebeğim icin hic doğru duzgun plan yapmadı. Para biriktirmemiz gerekiyor. Ama o hala gecen ay doğan yeğenine bileklik kıyafet alma derdinde kendi cocuğuna daha hicbir şey almadı. Almak icin daha erken 11 haftalık ama ilerde alıcaz bi fiyatlara bakalım ne lazım bir araştıralım bile olmadı. Bu kalbimi cok kırıyor. Hatta doğuma giderken yengesini aradı o cocuk benim yeğenimi taşıyor diyip konuştu bunu diyen adam ilk zamanlarında kavga edince bana evden git diyen adam. Cok emteresan. Butun bunlar kafamı cok kurcalıyor. Almam gerekenler var yuzum sivilce doldu. Temizleme jeli tarzı bişey almam lazım. Tuy dokucu krem alamadım pahalı diye jilet kullandım. Kalın kazak ihtiyacım var ama bir tane kalın kazağım var şu an onu da gecen hafta aldım. Kursta uşuyorum soğuk oluyor. Bi tane daha almak istiyorum. Ne biliyim bir tayt almak istiyorum evde giymdk icin pijama ile karşılamıyım tayt giyeyim evde diyorum ama o kadar az para veriyor ki ne alacağımı bilemiyorum erteliyorum hep. Karnım kaşınıyor mesela catlak kremi falan da almam gerek. Bilmiyorum evlenmeseydim keşke dediğim zamanlar cok oluyor