kızlar olayı genel hatlarıyla anlatmaya calışacağım.

bir cihaz aldım eve kurulum icin geleceklerdi firmadan gencten bir bey geldi kurulum yapmıyorlarmış kapıdan verip gidecekti nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz dedim evde cocuklarım da vardı beni tanıyorsunuz zaten bekar bir anneyim

( normalde teknik servis geleceği zaman yanıma birini cağrırım şimdi taşa tutmaya gelen arkadaşlar olacaktır ama komşularımdan musait kimse yoktu o gun)

neyse kurdu sağolsun piller şarj olsun oyle acılacak dedi gitti , gelmeden evvel evde misiniz diye aramıştı her servis gibi cep telefonu vardı yani ben de bi evrak eksik kalmış foto cekip atarsınız sıkıntı yok dedi.

ertesi gun evrağı tamamlayıp watsaptan attım ama cihaz acılmadı.

benden kucuk olduğunu tahmin ettiğim icin 'ablacım biz bu cihazı calıştıramadık bir hata mı yapıyorum diye yazdım'

o da sorular sordu gelip bakayım isterseniz 1 saat kadar sonra ancak gelebilirim dedi.

hic duşunemedim o gun pazardı ve teknik servis calışmıyordu.. neyse bu aradan 20 dakika bile gecmedi kapı caldı ve geldi. ben de evden cıkacaktım hazırlanmıştım bir gun once geldiğinde ise ev kıyafetleri vardı temizlik yapıyordum bir yandan cocuklar perişan haldeydim yani..

pillerin bozuk olduğunu ve servisin bunu karşılamadıgını soyledi gitti teşekkur ettim, bu cihazın modası gecti neden aldınız ki diye sordu ben de cocuklarım icin gerekliydi calışıyorum o yuzden dedim yoksa ... bakanlıkta mı dedi... yoo dedim orda değilim dedim.

kendisi meğer bi bakanlıkta calışıyoprmuş ve acığa alınmış alakası yokmuş sırf referansından dolayı imiş. goreve geri iade icin dava surecindeymiş kısaca bahsetti hakkınızda hayırlısı olsun uzuldum dedim. ne mezunu olduğumu sordu ben de soyledim ve meğer aynı donemde aynı fakultedeymişiz bu bi sevindi falan anlam veremedim ben neyse gitti..

aradan 20 dakika gecti ve bir mesaj musaitseniz pilleri aldım getirirebilir miyim diye.. gerek yoktu zahmet olmuş falan dedim parayı ayarladım geldi pilleri taktı ama parayı vermeyi unuttum..

balkona cıkıp arkasından seslendim bu şekilde kabul edemem olmaz bekleyin parayı getiricem diye ama olmaz falan dedi bindi arabaya gitti beklemedi ve bir mesaj geldi

balkondan seslenmek nedir diye gulucuk koymuş

ben de resillik yazıp gulucuk koydum

belki tekrar goruşmek istemişimdir kafamda deli sorular...ayrıca hazırlanmışsın dışarı cıkıyordun galiba cok hoş olmussun falan diye

anlamadım dedim

işte bir kahve icebilirsek odeşirize geldi olay.. (medeni durumumu kimlik bilgilerimi bildiği icin biliyor )

meğer pazar gunu benim icin avm ye gidip o soğukta pil alıp getirmiş )

tamam dedim yılbaşı gunu oğleden sonra icin randevulaştık.. o gun ise bir mesaj geldi bugun dışarısı cok kalabalıktır kahveyi evde icsek dedi yani benim evimde (ohaa dedim icimden bi cuş yani)

buz gibi soğudum ve mesaj attım herşeyden once bir anne olduğumu bu evi cocuklarımla paylaştığımı ve prensiplerimin olduğunu benimle diyalog kuracaksan bunları duşunerek kurması gerektiğini yazdım..

ozur diledi haklısın dedi konu kapandı 5 gundur yazmadı bugun yazmış kahve sozunu unutma falan diye..

acıkca yazdım dışardan bakınca nasıl gorunuyorum bilmiyorum ama bana guven vermedin ev kahvesi istemeler falan.. tuhaf geldi dedim.

ozurler diledi ısrar etti falan.. cok hanımmışım cok hoşmuşum....

haftasonu icin şimdiden birşey diyemiyorum haber veririm falan yazdım .. (piller de bu arada 35 tl falan)
cok gaddar mısın bana karşı yazmış ben de yabancılara karşı tedbirliyim diyelim yazdım.
o da ben yabancı mıyım peki yazmış niyetine gore değişir yazdım..

ayrıca ilk yazdığımda ablacım diye hitap ettiğimi falan yazıp bana takıldı biraz oyle esprili bir yazışma oldu 1 yaş buyukmuş benden..

buluşmalı mıyım bilmiyorum ve bu adamın niyeti ne ne yapmalıyım? yani tipi de hoş ama tipinden cok niyeti ne ?

guncellemee : guzel okkalı bir mesaj doşedim

bu muhabbetin buraya gelmesinde acık kapı bırakmakla hata ettiğimi ama ev kahvesi teklif etmekle de kendisinin yanlış yaptığını, kendi değerimin farkında olduğumu ve ici boş iişkileri yakışıksız bulduğumu ve hayat goruşume ters olduğunu borcumu odemem icin bir hesaap no gondermesini ve bu gereksiz muhabbetin fazla uzamadan bitmesini ifade eden bir kac cumle yazdım.

herkese mesajları icin ayrı ayrı teşekkur ederim