Merhaba herkese,
Evet derdim tam olarak başlıkta olduğu gibi..
Ben insanlara yaranamıyorum.
8 aydır calışıyorum cok şukur. Kendi paramı kazanıyorum. 2+mesai maaşım ve ortalama 2500u buluyor. Bir-kac sene icerisinde evlenme duşuncem olduğu icin bazı eşyalar aldım aylık onların taksidini oduyorum. Başka giderim yok. Yemeyi,icmeyi cok seviyorum ve maaşımdan birikim yapamadım cok fazla.
Sorunuma gelecek olur isek.. Hayırlı bir evlat olabilmek icin aileme her ay mutfak alışverişini yaparım dedim. Buyuttuler bu yaşa getirdiler ve meslek sahibi yaptılar. Haklarını odeyemem. Ama ben yaranamıyorum.
Bu akşam yemekte babam haftasonu şoyle bir kahvaltı yapalım dedi tulum peyniri de olsun dedi guldu ama alay ederek. Babamı tanıdığım icin bu guluşun beni alaya almak icin olduğunu anladım tabiki. ( gecen gun tulum peyniri al demişti bende markete uğramaya uşendiğim icin ve artık ay sonu param az kaldığı icin almadan eve gelmiştim yani o alaycı guluş ona istinaden idi) bende neden guldun dedim bazen sinirlerim boşalıyor guluyorum boyle dedi. Cevap vermedim. Bir peynir almadım diye bu şekilde davranıldım.
Bu ay 500 tl mutfak alışverişi yaptım. Gecen hafta paralarının olmadığını oğrendim bankadan bir miktar cekip anneme ve babama verdim. Telefonu kırıldı kıyamadım gittim taksitle telefon aldım 1700 tl tutarında..
Bu ay 1000 tlden fazla aileme yardımcı oldum neredeyse. Ve bir peynir almadım diye benimle neredeyse alay edildi..
Gecen ay ayakkabı aldım babama botunun eskidiğini gorduğum icin .
Bunlar benim gozumde asla değil. Ama yeğeniniz sen ne iş yapıyorsun teyze dediğinde babanız amelelik yapıyor diyor ise butun bunları sorgulamaya başlıyorsunuz. 8 aydır evin mutfak alışverişlerini karşılıyorum. Ve bu surecte 1500 tl kadar babama verdiğim de oldu.
Ama ben yaranamıyorum..
Ayakta duran guclu bi kadın olabilmek icin gunde 10 saat calışıyorum. Hedeflerim var ideallerim var. Hırsım var. Ama babama yaranamamak benim butun motivasyonumu duşuruyor.
4 sene dirsek curuttukten sonra babanız icin amele olmanız cok ağır geliyor. Ve gereken maddi desteği de vermenize rağmen bu şekilde alaya alınmak sanırım en kotu kısmi.
Sizce ben mi kotu duşunuyorum?
Kimseye yaranamamak
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kimseye yaranamamak