Arkadaşlar merhaba. Size bir konuda danışmak istiyorum. Kardeşimin(25 yaşında) hayatında bir kız var ve ciddi duşunuyorlar. Mezhepler farklı. Ve kız babasına kardeşimi soylemiş. Kızın babası da bizim memleketimiz icin "oralı insanlar dini uc noktalarda yaşarlar." demiş. Yani yobaz demenin farklı bir yolu. Kesinlikle hayır dememiş ama gonlunun olmadığını soylemiş. Kız da kesinlikle istiyor, kardeşim de istiyor. Bizim taraftan babam da istemiyor. Onun aklında başka biri vardı. Ben ileride kardeşimin uzulmesini asla istemiyorum. Kardeşime her şeyi iyi tartmasını soyledim. Kac yaşında insan nihai kararı elbette kendi verecek. Ve kardeşimin hayatındaki ilk sevgilisi. Kendisi de gercekten ağırbaşlı, duzgun bir insandır. Benim size sormak istediğim bu iş dışarıdan nasıl gozukuyor. Biz kızla henuz tanışmadık. Kardeşim huyunu beğeniyor. İki tarafın da olumsuz tavrıyla bu iş nasıl seyreder? Onların sevgisi her şeye yeter mi?
Not: Dini uc noktalarda yaşamıyoruz bu arada. Ben kendim acık bir insanım zaten. Kardeşimi cok severim ve onun icin endişeleniyorum sadece.
Canım Kardeşim
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Canım Kardeşim