merhaba,
2 yillik evliyim 10 aylik bebegim var.oturdugum yer kira.caddesi pazari vs uzak..disari cikamiyorum.buradan tasinmak istiyorum.kirasida yuksek zaten..
Fakat esim tasinmanin yogunlugunu ve maddi giderinden dolayi birturlu hareket etmiyor. evde gunlerce hapis gibiyim.ev buyuk cekip ceviremiyorum sevemedigim icin burada hicbir is yapmak istemiyorum.sonunda mecbur yapiyorum tabi .hergun kahrediyorum.evlendigime pisman oluyorum..bende kaygi bozuklugu da
var.bunaldim iyice.
Esim duzgun biryere goturmedi bu zamana kadar.ne balayi ne tatil hicbisey ,evlendigimizden beri sektirmeden ailesine gideriz herhafta yada iki haftada bir.
şimdi yeni yeni gitmicem artik dedim. zaten iki gunde bir ailesinin bir kısmı geliyor..digerleri bebegi gorsun diye goturmek istiyor.en sonunda basa cikamiyorum tmm diyorum.arabayla 10 dk mesafede onlarda 1 -2 gun kaliyoruz.ama cok bunaldim..hapis gibi hayatim.ne yapicam boyle bilmiyorum.bosanmayi bile dusunur oldum.benim icin tek istedigim seyi yapmiyor..hergunum azapta geciyor..derdimi biliyor konuyu actigimda gecistiriyor hep.nolur yol gosterin.fikir verin bana