Gecen gun yilbasinda yani 31 aralikta babam bizi kahvaltiya cagirdi. Biz de gittik seve isteye esimle birlikte.
Esimin annesi babasi bosanmaya kalkmis ama basaramamislardi. Daha dogrusu kv bizden yuz bulamayinca barismisti. Ama kv babalariyla cocuklarini dusman etti bu surede ve su an cocuklari babalariyla gorusmuyor.
Kv hep dert anlatir. Babaniza sizin icin katlaniyorum der ki bu cok ise yariyor. Kv esimin gozunde cefakar fedakar birisi. Bi eksigi olunca bize soyler hep. Bisey bozulsa almadan once bizim yanimizda dillendirir alalim diye. Aliriz da. Hatta ben uzulurdum de. Ama ogrendik ki 30 bin birikmisi varmis. Kpye ev alma mevzulari vardi. O ara agzindan kacirdi. Olsun da zaten. Burda anlatmak istedigim hep birseyleri gizleyip kendini yardima sevgiye muhtac gostermesi. Kpye ne kufurler etmis mesela. Bize hicbirisinden bahsetmiyor gibi gibi.
Esim yilbasinda annesini bize getirmek istedi ben istemedim. Aksam yemege cikacaktik. Basbasa olalim dememe ragmen annesini cagirdi. Gelmedi kv baban anliyor soyleniyor diye ama azicik israr gorse gelcekti. Oyle mi geliyim mi falan filan naza cekmeler.
Benim sorunum annesinin yaninda sozumun hukmu olmuyor cok. Basbasa kalmak istedigimi soyledigim halde umursamadan davet etti. Annesini gormeye gittigimizde ne cabuk geldiniz kahvaltiya gitmemis miydiniz dedi. Gittik hizli hizli yedik kalktik dedi. Bu lafina cok sinirlendim. Hizli hizli davranmadik ki. Niye davranalim. O gun sarmas dolas iki saat oturdular mesela. Canim annem guzel annem diye on kere soylemistir herhalde.
Butun bunlar bana abarti geliyor. Bakin haftaici sehirdisindatdim. Bugun eve dondum. Toplasan bi iki kere ancak konusmuslardir anne ogul ama yarin daha biz yataktan cikamadan arayacak kv.
Yilbasi sabah 9 da aradi. Niye bu kadar erken ariyor bizi dedim. Cunku onceki dort gun de 10 gibi aramisti kv. Esim dondu aramaya. Yanlislikla aradim oglum teyzen aramis da onu arayacagim diye seni aradim diyor. Ardindan yapistirdi ne yaptiniz dun gece diye.
Bana cok dokunmaya basladi esim de kv de. Normal de ben mi buyutuyorum. Uc yasinda cocugu sever gibi seviyor kv esimi.
Esimin annesi yaninda tutumu
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Esimin annesi yaninda tutumu