Merhabalar
Ben 22 yaşındayım. Benim sıkıntı su benim eşim benden 13 yaş buyuk iki tane yeğeni var. Eşim biz evlenmeden once herşeylerini kendi karşılarmış aşırı bağlıymış. Hatta bi oyle bir hal aldı ki cocuk bir şey isteyince ablası direk dayısını arattiriyir. Bir keresinde şaka ile karışık siz artık bizim cocuğumuz oldunuz baksanıza herseyiniz bizden dedim. Ablası kimse karışamaz buna dedi alaycı bir şekilde gulerek. Surekli hafif hafif laf sokuşturmalari var ben de boş durmam. Mesela gecenlerde cok cahilce bir konu hakkında konuşuyordu ben de direk masallah tecruben var heralde dedim. Terbiyeni takin dedi gittim direk. Ama beni eşine şikayet edemiyor cunku eşim ablasını tanıyor ama batıyor artık gitmek istemiyor. Kayinvalidem de olayların farkında gerginliği biliyor ama sessiz kalıyor.
Mesela gecende gece gece aserdim hamilelik işte kardeşimi aradı kardeşim yemek yiyoruz dedi hayırdır seninki ne istedi yine dedi tepem atti yine. Ne yapacağım ben bununla ablası 37 yaşında koskoca kadın ama cocuk gibi