İcim sogumuyor
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- İcim sogumuyor
-
03-10-2022, 09:25:10Nerden baslasam bilmiyorum,ciddi bir travma yasıyorum sanıtım. 2yıl once Birlikte calısmaya basladıgım yakın bir arkadasm vardı, benımle sevgılı olmak ıstedı, yaklasık 6ay sonra kabul ettim. 26yasına kadar sevgılım olmamıstı dıyebılırım. İlk sevgılım sayılabilir. Etraftan hep fazla gevsek ve rahat bi insan olduğuyla ilgili duyumlar alıyordum o yuzden ınsanların ıcınde sahıplenemedm onu. Baslarda duygusal olarak da pek yogun degıldım. Zamanla benı uzecek davranıslar sergıledı, aldatmak gibi degil de baska benı uzecek davranıslar hep ayrıldım, sonra cok uzuldgnu gorunce hep tekrar barıstım zaten hergun bırbırımızı goruyoruz. Cok ciddi pskolojik sorunları olan birisi. Hep yardım etmeye calıstım, kendınden nefret ederdi sevdirmeye calstım sevgılı olamadgm donemlerde bile. Bu surecte canımı cok yaktı ama ben onunkini daha fazla yakmıstım. Hep fevri davrandım o da hep sozler verdi ama tutmadı, daha cok sinirlendim. Benı onu hep depresyona sokmamla suclado. Sonra Cok vicdan yaptım ve herseyı duzeltmeye sabretmeye calıstım son zaman. Yeminler etmstm asla senınle olmayacagm senı aramayacagm diye yeminlerime uyamadım. Neyse en son artk cok yıprandıgını birbirimizi sevdigimizi ama artk bıtırmemız gerektgnı konustuk, ben cok uzuldum bunun farkındaydı. Ardından hala daha etrafımdaydı hep, benımle konusmaya calısıyordu surekli bana baıkıyordu bu ayrılık sonrası. Ben de tekrar barısacagız sandım duygularım yoğunlasmıstı da. Ama bana sevgılım var dedi gecen gun. İnanamadm daha yenı benı sevdıgını soyluyordun etrafımda dolanıyordum kac gun oncesıne kadar dedm, gecerli bi acıklama yapmadan yuzuk ona takıcam dedi, benden intikam almak ıcın yapıyorsun dedm cvp vermedi. Emin olmak ıcın bikac gun sonra yani gecen hafta yeni evine gittim kapı onundeyken yenı sevgılısı geldı, anahtar vermıs bir de ona. Bızım asla oyle bir ilişkimiz yoktu. Beynimden vurulmusa dondum, kalakaldım yuruyemedim ordan ama o iki insan tarafından kovuldum ordan. Birbirinize layıksınız deyip kosarak uzaklastım. 2 gun boyunca karsılastık yine bu eski sevgilimle, ben kacmadım o kactı beni gordugu yerde. Hıc konusmadık 2 gun boyunca. 2. Gun iş ortamında kutlama vardı, cok icip benim ustume yurudu sen nasıl yenı evıme gelıp benı rezil edersin diye. Susmasını ıstedım sen de rezil ol diye bagırdı sonra arkadaslar mudehale edıp evıne yolladılar. Tekrar o insanla aynı yerlerde ortamlarda karsılasayacım ne yapacagımı ne hıssettıgımı bılmıyorum. Sizcr Ne kadar haklıyım ne kadar haksızım, beddua etmek ıstıyorum ya haksızsam bana donerse? İcim sogumuyor gunlerdır yemek yıyemıyorum dısarı cıkamıyorum. Ne yapmam lazım, guzel gunlerımızı unutamayacagım diye de cok korkuyorum