Kızlar hemen konuya giriyorum 24 yaşındayım haziranda evliliğin tam 5 yıl olacak ama bıktım bıktım bıktım...!!! Bu adamın kıskanclığı huysuzluğu koca hakkı bilmem ne dine imana bağlayıp hayatı bana zindan etmesinden psikolojik şiddetinden bıktım orneğin istediğim şarkıyı dinleyemiyorum neymiş ben nerede afedersiniz ş..siz varmış onu dinliyormuşum istediğim şair yazar okuyamıyorum neden beynimizin siyasi goruşune aykırı oy meselesi zaten ayrı kavga konusu oy bile kullanamıyorum cunku ona gore kocam ne goruşteyse bende o goruşte olmak zorundayım
Dun hastaneye gittim kızlar zaten omrum evde geciyor Bi hastane işi olacakta yalnız cıkabilcem cıkınca da aynen şoyle ilerliyor evden cıkarken haber ver otobuse binince haber ver inince ver varacağın yere varınca haber ver ki kendi de 10 kere arar eve gelirim yuzumu inceler fondoten mi surdun sen ruj mu surdun neymiş makyaj yapınca cok cirkin oluyormuşum yersen dedim ne guzel işte cirkin olayım madem kıskanıyorsun sevmiyormuş beyimiz ere sanane ben seviyorum 3 yıl zorla başımı kapattı sonunda actım ama daha beter durumdayız yazın ortasında uzun kollu tunik giydiriyor o yasak bu yasak...
Avm sevmiyor diye gitmiyoruz ama ben seviyorum hic onemi yok o sevmiyormuş Bi de kusme huyu var ki 3gun o surat toplanmaz surekli mıc mıc sevgi ister hep el ele goz goze en nefret ettiğim şeyler bunaldım kendime ait Bi yaşamım kalmadı cok kez boşanmak istedim ama ailem uzulecek babam kanser annem daha yeni 4. Beyin ameliyatını gecirdi babam cok problemli biri cimri ve eşya biriktirme hastalığı var 19 yaşımda ailemden kurtulmak icin evlendim benden 10 yaş buyuk adamla ama o kadar ozguveni yerlerde ki benim ozguvenimi de mahvetti ne yapacağımı bilmiyorum ne olur akıl verin eşimin bu ataerkil zihniyetini değiştirmenin var mı bir yolu
Huysuz aşırı kıskanc ustune tripli eş
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Huysuz aşırı kıskanc ustune tripli eş