Biraz aleni konuşacağım yani kendimle ilgili ozel kişisel bakım meselelerine gireceğim. Rahatsız edici cumlelerimden dolayı affola.. Ben cok kuafore giden biri değilim. Koltuk altı, ozel bolge vs. evde ağda yapıyorum. Yalnızca bacak icin 15 gunde bir ağdaya evimin yakınlarındaki kuafore gidiyorum. Gittiğim zaman hep yanında calışan kız alırdı bu seferkinde kuafor kadın ağda yaptı. Ablaya "15 gune bir duzenli geliyorum ama hormonlarımdan mıdır bilmem cok cabuk uzuyor kusura bakmayın manzaradan dolayı" dedim. Kuafor "Oooo ablam biz ne kıllar gorduk seninki de bir şey mi, ağda yaparken nelerle karşılaşıyoruz bir tarafını yıkamayanlar, domates kabuğu cıkanlar..." gibisinden bulunduğu apartmandaki muşterisinin dedikodusunu yapmaya başladı. Ben de "Olabilir insanlık hali" deyip konuyu kapattım. Enerjisinden tedirgin oldum bir an once oradan cıkmak istedim.. Kadın olarak kişisel bakımımıza ozen gosterelim. Kişisel bakım, temizlik başka insanlar icin değil, insanın kendisine saygısından yapılmalıdır. Kendisine saygısı yoksa bile sağlık acısından temizlik şart bence. Acıkcası kuaforun bu sozlerinden sonra kime guveneceğimi şaşırdım. Benden sonra benim de arkamdan başka muşteriye dedikodumu yaparsa duşuncesiyle artık evimin yakınlarındaki kuafore gitmeyi duşunmuyorum. Her kuafor icin kesinlikle konuşmuyorum, işini hakkıyla yapan, gizlilik esas olan kuaforler tabiki cok. "Bunun gibi kuaforler" icin konuşuyorum bu hassas konuları başka muşterilerle paylaşmak ne kadar etik? Yaptıkları meslekte gizlilik esas değil mi... Komşulardan da oraya gidenler var. Sizce benim de bir başka muşteriye dedikodumu yapar mı? Yoksa o an konuşmak icin mi konuşmuştur? İcime kurt duştu...