Sevgilimin Olamaması ve Cirkinlik
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Sevgilimin Olamaması ve Cirkinlik
-
03-10-2022, 09:19:55Belki de tek derdin sevgili mi diyeceksiniz arkadaşlar.Kendinize gore haklısınız.Yaşım 23 bu yaşıma kadar sadece iki tane sevgilim oldu ilkini saymazsak (cunku uckuruna duştu ben bunu anlayınca bitti ilişki) bir tane sevgilim oldu.Cevrem sadece kilon var guzelsin,Allahın gucune gider diyorlar.Aslında haklılar şu an şukur bir sağlık sorunum yok obsesif kompulsif (takıntı hastalığı) dışında.İlkoğretimde sadece sınıfımızdan bir cocuk cirkinsin dedi.Onun dışında guzelsin ama zayıflasan daha guzel olursun diyorlar.Ama benden şişman kız evlendi etrafında da erkekler koşuyordu.Benim iki tane falan vardı etrafımdan koşan erkek.Şu an boyle bir arayışım yok ama universite bittiğinde,işlerimi de oturttuğumda insan sevecek birini arıyor.Bir kere sevdiğim cocuğa acılma cesaretinde bulundum o da cevap yazmadı (internetten) Ozguvenim cok duşuk etrafımdaki o kızlara bakıp bakıp imrenirim.Bir tane dişim yok ve kaşlarımı beğenmiyorum sadece.Kilodan kaynaklı durum olduğunu duşunmuyorum problemim yuzumle.Yaşım olgunlaştıkca acaba dedim davranışlarımda mı problem var ozguvensizliğim cevremdeki erkeklerede mi yansıyor diye sorguladım.Bazen beni yaratan Allah'a saygısızlık ettiğimi duşunup uzuluyorum.O benden kilolu kızlara (kesinlikle onları aşağılamıyorum sorun kiloysa onlar nasıl sevgili buluyor onu merak ediyorum) nasıl teklif ediyorlar anlayamıyorum.İlkoğretim ve lisede herkesin sevgilisi var diye uzulurdum ama onların yalan ve sahte olduğunu ancak 4 yıl sonra falan anladım.Tanıdığım kime bu derdimi acsam sacmalama sadece kilon var guzelsin diyorlar.