Kafamdaki duşunceleri toparlayamıyorum lutfen fikir verin
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kafamdaki duşunceleri toparlayamıyorum lutfen fikir verin
-
03-10-2022, 09:19:32Ben 6 senelik evliyim ama 3aydır kendi evimizi boşalttık baba evine dondum.cocugumuz yok turlu sıkıntılar yaşadım bebek konusunda duşuklerim dış gebeliklerim oldu buda bizi epey yıprattı.bu aralarda maddi sıkıntıda yaşamaya başladık kendi dukkanımız işimiz vardı kapatmak durumunda kaldık eşim iş değişikliği yaptı.ama pek memnun olmadı cok yorucu geldi.bi sene oldu babam bana ev aldı kiradan kurtulun diye.eşim iyi bi insandı bu duruma gelecek hic bi sıkıntımız olmamıştı ama şimdi boşanma konumundayız.3ay once 8haftalık kalp durmasıyla gebeliğim sonlandı ve oğunden sonra evliliğimde sonlanmaya başladı eşim sıkıntı yarattı ailemle problem yaşadı beni bırakıp hic ilgisizce haftalarca annesine gitti.arada bi geldi babamın bana aldıgı evin satılıp kendine iş kurma fikriyle geldi ailemde kabul etmedi seni zor gunlerinde bırakıp giden adam dediler benlemi kazandı da kendine yatırım yapacak dedi ailem.eşimde satılmazsa boşanırım senden dedi.olaylar karıştı.benim ailem ve ben kotu pozisyona duştuk zorda olan eşimi duşunmeyip parayı tercih etmiş olduk.eşimin ailesi seyirci kaldı bunca olaya biri bi tel dahi etmedi bana aylardır napıyosunuz siz diye.bi hafta oldu ben işe başladım.hic alışamıyorum baba evinde yaşamaya cok zoruma gidiyor evimi eşimi seviyordum cokk.evli olmama duşuncesi yıkıyor beni.alşımdan atamıyorum gun gectikce daha cok uzuluyorum.nasıl bu hale geldik napcam bilemiyorum.evliliğim biterse anne olma hayalimde son bulacak oda beni ayrı yıkan bi durum