Arkadaşlar bu saat oldu uyuyamadım. Direk konuya giriyorum. Kendim yaklaşık 1.5 senedir iş arama surecindeyim ve malesef bulamadım. Eşimin bir arkadaşı ve onun eşi var. 2016da tanştık. Onlar 2017de evlendiler eylul ayında. Kız yeni mezun oldu ve hakim oldu. Tabiki torpille bunu kendiside soyluyor. Asıl konumuz kızla ve eşiyle her ne zaman biraraya gelsek sanki nispet yapar gibi yok oturduğu yerdeki guvenlik gorevlileri hakime hanım diye hitap ediyomuş, iş yrrindeki yeni hakimler buna soru sormaya geliyonuş. Yok maaşı şu kadarmış zaten bi bayan olarak fazla maaş alıyomuş. Bi ehliyet aldı aldıktan 6 ay sonra yok parkta ustayım her gun 60 km yol gidip geliyorum. Ben kendisinden 4 sene once aldım ve lafını etmedim. Yok 10 sene sonra maaşı bilmem kac bin olcakmış. Duduklu tenceresinin markası pahalı olandanmış. Tencerelerinin markası şuymuş. Utusu kazanlıymış supurgesi son cıkanmış. Yemek takımı 2 bin tlymiş. Vs vs bunlar şimdilik aklıma gelenler. Ayrıca nikah kıymadan 2 hafta once beni arayıp kayınvalidesini eşini baya bi kotuleyip acaba evlenmesem mi diyen bi insan. Zaten surekli kayınvalidesini cekiştirip dururdu. Artık bu kızla goruşmek istemiyorum. Cunku moralimi bozuyor. Ben zaten stresli bi donemdeyim. Sizce ben mi buyutuyorum yanlış mı duşunuyorum