Selam hanimlar. En son konumu cozduk esimle yani aslinda pek konusmadik bunun uzerine, kendisi kavga edip sonrada hic bisey olmamis gibi davranir ben konusmak istersemde kavga cikartir.

Gelelim konuma..

Telefonda bi yukleme var, o telelefonun sifresini bildiginizde o kisinin o an nerde oldugunu gorebiliyorsunuz. Bende hala kumar oynadigindan suphelendigim icin onu takip etmeye karar vermistim. Dun aksam bir adreste oldugunu gordum ve o adres masaj salonu cikti ama cinsellik iceren bir salonmis, sitelerinde oyle yaziyor. Ayni sokak ve ev numarasi baska bir yerdede var ve bu iki adres birbirine cok yakin. Ama o telefon uygulamasina bakinca ve google ike karsilastirinca o masaj salonu cikiyor. Allahim inanamiyorum yada inanmak istemiyorum. Sanki beynim bana oyun oynyor ve ben kendim yanlis gordum saniyorum.

Arkadasima gidiyorum diye cikmisti.. sonra eve geldigindede hic bisey olmamis hic yalan soylememis gibi davrandi. Ben hatta naptin arkadasinla diye sordum, oda hic evde oturduk dedi. Siz olsaniz napardiniz? Takipe devammi etsem bi sure daha? Hatta o adrese gitmeyi dusunuyorum esimin birdaha orda oldugunu gorursem. Sizce nasil adimlar atmam gerek emin olmak icin?