Merhaba hanımlar
Dunden beri icimi inanılmaz huzursuz eden bir durum var.
Eşimle 7 yıllık guzel,huzurlu bir evliliğimiz var, eşimin biz tanışmadan once bir birlikteliği olmuş evlilk yoluna girmisler ama aileler anlaşamamış vs.ayrılmışlar. Bunlari eşimden değil, eşimle bizi tanıştıran ortak arkadaşımızdan dinlemiştim zamanında, kızla ilgili tek bildiğim adıydı.

Normalde eşimin telefonunu cok karıştırmam, arada sırada bakarım , eşimde bilir baktığımı, eşim sosyal medyayı da aktif kullanan bir değildir. İnstagramdan oglumuzla beraber cekildiği bir fotoğrafı paylaşmıştı, hesabı herkese acık , o paylaşımdan sonra eşimin bu bahsettigim eski sevgilisi mesaj atmış oğlunda ne kadar da sana benziyor , hayırlı olsun gibi birşeyler yazmış, eşimde teşekkur etmiş, daha sonra karşılıklı hal hatır sormuşlar, kadın uzun zaman oldu fotoğrafı gorunce cok tuhaf oldum demiş, eşim cevap yazmamış bir sure , 2 saat kadar sonra da yazışmalarının bundan sonraki kısmının hoş olmayacağını yazmış, konuşmayı bitirmiş kadında beni yanlış anlamanı istemem rahatsız etmek istememiştim kusura bakma demiş eşim cevap yazmamış, konuşma noktalanmış.

Lakin bu yazışmayı okuduğumdan beri inanılmaz huzursuz hissediyorum kendimi.. Eşim kendine yakışır bir şekilde konuşmayı kesmiş mutlu oldum evet ama bu durumun oluşması bile sinirimi bozmaya yetti.

Aralarında ki iliski 10 yıl once bitmesine, esimin evli, cocuklu bir adam olduğunu bilmesine rağmen kadının eşimle irtibata gecip, mesaj atmasına o kadar gıcık oldum ki, eşim karşılık verseydi olay başka yerlere gidecekti muhtemelen, bunu duşununce kadina mesaj atıp ağzıma geleni saymak istiyorum evet yazdıklarında cok abartılacak birşey yok gibi, ama uzun zamandan sonra fotoğrafını gorunce cok tuhaf oldu cumlesine başka cevaplar bekliyordu muhtemelen.

Birde deli gibi eşimin aklı karışmış mıdır evet muhabbeti kesmiş ama daha sonra irtibata gecer mi gibi bir suru şey dolanıyor aklıma, eşime guvenirim ama yuzde yuz de birsey yapmaz diyemiyorum elbette.

Eşime yazışmayı gorduğumu soylemedim, bu konuyu konuşup onunla yuz goz olmak istemiyorum. Kendisi zaten gereken şekilde cevap yazmış ama icim cok huzursuz oldu dun gece neredeyse hic uyumadım sinirden.

Eşimle konuşsam mı, kadına mesaj atıp sinirimi cıkarsam mı, yada hicbirini yapmayıp kendi icimde bu sinirin , huzursuzluğun gecmesini mi beklesem ha bilmiyorum bu sinirde gecer mi ?