Ben bi psikologa mi gitmeliyim bilemiyorum.sana ne diyenler cikacaktir ben de diyorum bana ne?ama bu insanlar bana tercih edildiginde ya da onlar iyi yerlerde iyi durumda ve ben sorunlarla ugrasmak zorunda kaldigimda isyan edesim geliyor...
Bosandim.esim cunku hee halti yiyebilecek biriydi.beni akdattigi dakika ona bi aciklama bile yapmadan bosandim.kimseye aciklama yapmadim.o da sucunu biliyordu elbette.zengin bi adamdi.oturup yerime leoparli ic camasirlarimla eve baglamayi o kadindan ayirmayi dusunmedim bile ki nitekim guzel bir kadinim.o kadindan da guzeldim.zaten bunun tiple alakasi hic yok.egitimim de o kadindan iyiydi.bu kiyaslamayi yapmak igrenc gelse de bana o pislikle evli kalip imkanlarini somurmedim kisacasi.ama bakiyorum evli adamlar evli kadinlar iliski yasiyorlar.mutlular mesutlar.disariya iyi anneyi iyi babayi oynuyorlar.kariyer olarak da iyi yerdeler.neden ben bosanmis bir kadinim ve o kadar egri o kadar uc kagitci o kadar yalan dolan is yapan insanlarin arasinda dogru yoldan yurumeye calistigim icin huysuz,uyumsuz,kotu ben oluyorum.
Sikayet etsen edilmiyor ustu kapaniyor yaptiklari sacmaliklarin.ben hakliyken makulken hakli degil isguzar oluyorum.bana ne diyemiyorum o kadar insanin hakki var.
Ben yuze gulsem,idare etsem benden iyisi yok.yapadabilirim ama ben bu kadar ic yuzunu kokusmuslugunu bildigim insanlari idare etmek de istemiyorum.isini yap cik sinirlenme diyorum mumkun degil.dayanamiyorum.sizlerden yoru almak istedim.sizc3 ne yapmaliyim?
Mutlu musunuz?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Mutlu musunuz?