Fenerbahceli futbolcu Serdar Aziz, Beşiktaş ile berabere kaldıkları macın ardından Beyaz TV'ye konuştu. Serdar Aziz yaptığı acıklamada, "Sakatlık uzun surdu. 2.5 ay gibi. Donuşu de zor bir derbi maca geldi. Kazanmak isterdik ama olmadı iyi mucadele ettik. En onemlisi sağlıklı bir şekilde derbiyi bitirdik. Bundan sonra her şeyin daha iyi olacağını duşunuyorum" dedi.
Sakatlığını atlattığını belirten tecrubeli oyuncu, "Kasığımda bir yırtık vardı. Tahmini sure 2-2.5 ay gibiydi. Bunu da tamamladım. Daha onceki maclarda da oynayabilirdim ama riske girmedim, doğru zamanda oynamayı bekledim. Şu an her şey yolunda" ifadelerini kullandı.
Jorge Jesus'a ovgu dolu sozler sarf eden Serdar Aziz, "Hocamız, dunyanın en onemli teknik direktorlerinden birisi. Takıma da guveniyor. Onun dediklerini yapmaya calışıyoruz. İnşallah daha iyi oluruz" acıklamasını yaptı.
Başarılı savunmacı, "3 puan icin geldik. İlk yarı iyi oynadık, skoru yakalayabilirdik. İkinci yarı istediğimiz oyunu sergileyemedik ama biz hangi mac olursa olsun kazanmak icin oynuyoruz. Hocamız, 'Real Madrid'e karşı bile oynasanız, 3 puan icin oynayacaksınız' diyor." Daha cok mac oynayacağız, daha cok derbi oynayacağız. Ustesinden geleceğiz inşallah" dedi.
Serdar Aziz 'Bu sene o sene mi?' sorusuna ise "Tabii ki, inşallah" cevabını verdi.
FENERBAHCE HABERLERİ - Serdar Aziz'den derbi sonrası flaş acıklama!
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- FENERBAHCE HABERLERİ - Serdar Aziz'den derbi sonrası flaş acıklama!