Cuma gunu Ayşe teyze beni aradı. Sana birşey soyleyeceğim ama kesinlikle benim soylediğim bilinmesin dedi. Bu kız Ayşe teyzede onlardayken kalabalık bir ortamda demiş ki; ben calışıyorum oyle temizlik falan yapmam, haftada 3 kadın tutsun parası mı yok. Yemek falanda yapmam, bu yapsın ben yerim. Ha yapmadı mı dışarıdan soylerim, hem erkek dediğin kredi kartı odemek icin yok mu ne yemeği ne temizliği. Ayşe teyze dedim, bak abartmıyorsun değil mi, vebali olur boynumuza dedim. Bende vebalden korktuğum icin anlatıyorum kızım dedi. Daha neler neler dedi de ben gider kızı paralarsın diye anlatmıyorum dedi. Bende ne gibi deyince işte boyu kısa artık başka şeyler nasıl olur falan deyip guluyormuş, bel altına cekip dalga geciyormuş arkadaşımla!
Parası olan elbet yardımcı alır, istediğini yer eder beni zerre ilgilendirmez ama hem tavrı, hem soyleyiş şekli hemde arkadaşımla dalga gecmesi ağır geldi
Ben dellendim. Normalde kızı yerim ama Ayşe teyzeyi cok severim, arada kalır diye gidip yolamıyorum. Arkadaşıma da bunu anlatamam ama benim bu işi bozmam lazım.
Şimdi direk ayrıl kızdan desem, niye diyecek. Birşeyler iddaa etsem kanıt isteyecek cunku yapı olarak biraz ısrarcı ve zor inanan bir insan.
Bir el atalım şu konuya, bana fikir verin, ne yapayım ne edeyim, bilemedim ben.
Not: Arkadaşı aradım, 5. sayfada.