Selam hanımlar bugun buraya ıcımı dokmek ıstedım. Canım cok sıkkın.
Beni topa tutanlarda olur ama yazıcam.
Esimle on senelik evliyiz ıkı cocugumuz var cok sukur bugune kadar dayagı aldatması falan olmadı bana karsı anlasırız genelde ama Esimde surekli en ufak seylere kusluk olur uzatır konusmaz. Neyse asıl konuya geleyim. Esimin 15 senelik belkide daha uzun suredir gorustugu ailece gorustugumuz bı arkadası var hanımınıda tanırım arada evime davet ederdim bizde bı ıkı defa gittik cocukları yok olmuyor. Ve araları suan cok bozuk bu arkadasın spor salonu var sanırım oraya gelen bı bayan yabancı uyruklu tanısmıslar ve dini nikah kıymıs kadına. Kadına ayrı ev acmıs. Bı hafta sonu onda bı hafta sonu bu ablada kalıyor. Bu arkadas bosnama davası actı Bosanmak ıstıyor ama esi bı kere kendisini zehırlıyordu falan uzun hikaye. Ve butunn bunları esım benden sakladı. Tamam soylemek zorunda degıl ama sonradan duymamla kan beynime sıcradı.
Bebegım oldu karı koca gormeye geldiler hayırlı olsuna bunlar gıdınce esım konuyu actı E ne konustunuz falan ustun kotu anlattım. Esimde bana o kadını calsıtıgı sirkette ise soktuğunu, takip ettıgını, iste yanlıs insanlara bulasmasın gibisinden biseyler anlattı. Cunku konu oraya gelmıstı ben baya imalı konustum cunku. Yoksa bana anlatmadı. Ha bı kerede bizimki almaya gıtmıs arkadasını gel dmeıs bı kahve ıcelım yukarıda kahvesini bile ıcmıs kadının.
Neyse asıl olay dun oldu ben bu olayı kafaya takıyorum sonucta yuva yıkıldı ve normal karsılayamıyorum. Esimin teline ara ara bakarım tesaduf eseri vatsaptan o kadını gordum. Esime sordumkı sabah o kadının sende nosu varmı yok dedi.
Vay be dedim on senelik kocam bana yalan soyluyo bır basladı bagırmaya bana
- artık hafıyelık yapmayı bırak
- beni suclamayı bırak
- dedim neden yalan soyleıdn sana soyleyımde git karısınamıı ver vermezdim deıdm sen verirdin dedi bana guvenmıyomusta arkadası katılmı olsunmus. Dedim ben seni Baska yerde biliyorum sen evlerine kahve ıcmeye gittin numaranın sende ne ısı var falan bagırdı cagırdı delirdi. Seni dedi bosıcam ıkı cocuk var diye gozunun yasına bakmıcam falan ben tabi aglıyorum bosa dedim. Odaya gittim annemi arıcaktım oglum duydu sesleri aglıyo cocuk bide kucucuk bebek var. Bı onlara bakıyorum bı telefona yapamadım. Aradan yarım saat gectı.
Tekrar konustuk. Bugune kadar hıc bı yanlısını gormedım esimin ama onlara destek olması beni deli etti. Sonra karsılık lı ozur diledik bırıbırımızden ama o soyledıgı lafları yutamıyorum. Aksam geldi annesındeydı noldu falan dedi dedim midem agrıyo stres mideme vurdu.
Esım dedıkı biz o konuyu kapatmadıkmı?? Sozde kapattık ama unutamıyorum. Tamam ben hatalıyım telefonunı karıstırmakla ama taktım ıyıce bana dogru gelmiyor yaptıkları ortada bı yuva vardı napıyım simdı ben hanımlar dusunmekten delı olucam milletin yuzunden bızım aramız bozuldu. (Bu arada arkadasının esi hep ailesinin Agzına bakmıs yıllardır. Yani kadın hakkında bir suru sikayet var. Ama simdıde abla evinden cıkmıyor ailesinin yanına hıc gitmiyor, bosnama davası acildi intiharlara kalkıstı falan)
Derdime başlık bile bulamıyorum cok uzgunum..
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Derdime başlık bile bulamıyorum cok uzgunum..