Merahaba canlarım size bir sey danışmak istiyorum kesin psikoloğa git diyeceksiniz ama hapla falan cozulecek is degil kucukken annem goturmuştu beni ve antidepresan yazmıştı nedeni feto olayiydi ve bilirsiniz aydin kişileri basından hallediyorlardi ve ben aleviydim en buyuk sorun da buydu onlar icin ondan sonra el titremelerim basladi ve basarili olmak zorunlulugu hissettim kimse beni yildiramazdi ve sonunda cok calışıp oğretmen lisesini kazandim lise de bu baskiyi cok hissettim iyi bir yere gelecek ve beni kimse ezemeyecekti ama bu sefer ailevi problemler baş gosterdi ve calisamadim bulunduğum ortam da arkdaslar tarafindan mezhebimden dolayi dislaniyordum ve zaten kucuk bir yeri kazandigim icin ordada ne olduğum cikti ama bu sefer benle uğraşmadılar sonra universiteyi kazandim ama hep bir eksiklik icindeydim sevilmek istiyordum o kadar ozeniyordum ki ama gelin gorun ki daha tanışma aşamasında sadece benle dis gorunuş acısından ya da oteki turlu birlikte olmak istedikleri cikti. Hele biri beni eğlence olarak gordu ve benle zamanini harcayıp ailemle tanışma aşamasına gelince kactı ve başkası ile evlendi. Sonra tamamıyle asktan sogudum biri boyumu sordu yanimda topuklu giyersin dedi biri ben oyle buluşmam hemen deyince ne alaka deyip bana sen hastasin dedi ve ben hep kirildim bundan dolayı iyi bir geleceğe sahip bir bayan olmaya karar verdim cunku okumaktan başka carem yoktu ve ailem fakirdi ayrica torpilimiz de yoktu ki bunları duşundukce stres oldum butun hayatim notlara bağlıymış gibi hissediyorum ya ayakları uzerinde duramayan biri olamazsam kadın olduğum icin hep ezilecektim askta yoktu ki beni sahiplensin her sey maddiyat olmus ablamin işi yoktu 3ay icinde hamile haliyle dondu ve stresten cocuk olu doğdu ablamin adini deliye cıkardılar oyle temize cikmak istediler ben bunlardan cok etkilendim ve sağlamı bozuyor hem bedenen hem ruhan hep dua ediyorum bana bir rızık kapısı ac diye Rabbime acsin ki ilerde fakir kizlari esinden bosanmis kadınlara da yardim edeyim son olarak babam sadece bizi okuttu us bulma safhasında boşuna mı para doktum kendiniz bulun diyor bana da şimdiden işsiz kalacaksin diyor oysa biz kızız bir bayan doğru duzgun bir yer olmadan nasil calışsın ablam ozel ise girdi cocuk olu doğunca 1ay sonra cıkardılar bana yardimci olur musunuz bir teselliye bir nasihata ihtiyacım var