Selamlar
Hayırlı akşamlar kızlar
Hemen konuya giriyorum, bizim evimizin yanında minik bi dukkan var bize ait tek oda şeklinde. Cuvalla un şeker bakliyat satan bi komşumuz var urunleri kendi dukkanına sığmadığı icin bizim dukkanı kiraladı sırf komşu diye ve urunlerini koyduğu kullanışsız bir yer olduğu icin kirayı 125 tl diye anlaştık. Şu an işsiz olduğum icin babam bu parayı benim almamı onerdi ve ben alıyordum kendime harclık ediyordum. Tamam benim icin aciliyeti olan bir para değil ama komşuyu da batırmayan bir miktar neticede. Ayın 3u diye anlaştı bizle ama aylardır sadece 1 kez ayın 3nde vermiştir diğer gunler hep 7snde 10nda hatta 20snde verdiği bile oldu. İşleri ve durumu iyi, aşırı iyi iş yapıyor ve kirayı vermemesi sinirimi bozuyor bazen beni goruyor ordan gecerken hayırlı işler diyorum 2 gun sonra getirip veriyor. Hani beni gormese vermeyecek bile. Bu durumu nasıl cozebilirim? Komşum olmasa cok pis laf sokacağım da komşum olduğu icin kibarca laf sokmam lazım ince mesaj şeklinde. Ne desem de duzene otursa bu odeme? Var mı fikri olan?