Merhaba bende burda bi sorunumu paylasmak istiyorum. 4 yil once sehir disinda 1 sene okudum. 1 tane cok yakin erkek arkadasim vardi kardesim gibi goruyodum cok mulayim biriydi neyse biz cok iyi anlasiyorduk. Ama orda beni sevdigini anladigim zaman arama mesafe koydum o takinti yapti baskasiyla bulusuyordum o beni arayip karanlik oldu seni yurda birakiyim diyordu, lafdan anlamiyordu psikoljim bozulmustu ruyamda bile hangi yoldan gidersem gidiyim karsima cikiyordu neyse ben 1 yil sonra o sehirden ayrildim kocaman sehir kucucuk geliyordu kacmak istiyordum. Beni bunaltan asiri ilgisiydi. Ben ordan ayrildiktan sonra kotu bi aliskanlik edinmis o yil arkadas cevresi kotu olmus damdan atlamayi bile dusunmis. O da 1 yil kaldi orda sonra birakti ve ordan ayrildi. Neyse hala bana ayni israrla yazmaya devam ediyor baskasini sevdigimi soyluyorum beni sev diyor ! daha anlatacak cok sey var ama cok uzun oldu bu arada ben ondan 1.5 yas buyugum. Bu da konusmamizi bile etkiliyor o cocuksu dusunuyor olgun degil ben ise yasimdan daha olgun dusunuyorum. Bugunde mesaj atti o sevdigin cocugu mahvedicem dedi. Ben onunla evlilik dusunemem cunku yarin bi gun kotu aliskanliga tekrar baslamayacgi ne malum? Alkol zaten arada sirada da olsa kullaniyor benim ailemde asla vermez ve ben onunla evlenirsem yurt disinda yasadigi icin oraya gelin giderim ailem karsi cikar her turlu sıkıntı yani. Neyse cok uzun oldu boyle briini kendimden nasil vazgecirebilirim?