O kadar uzgunum ki suan hislerimi anlatacak kelime bulamiyorum.Bir iki hafta oncesinde siradan bi grip gibi baslayan hastalik doktorlarin yanlis teshis koymasi durumun ciddiyetini anlayamamasi yuzunden ilerleyerek zaturreye donuştu. Hastalanan kişi sevgilim. Oyle kotu gunler yasadi ki dusmeyen atesi bitmeyen terlemeleri gecmeyen oksuruk. Siradan bi grip olmadigini anlamistim ama bu kadar agir bi hastaliga donusecegini aklimin ucundan bile gecirmemistim. Tum gun internetten hastaligin seyri ile ilgili bilgiler okuyup ağlıyorum. Belli etmemeye calisiyorum guclu duruyorum ona karsi ama o kadar caresizim ki suan. Aklima hep en kotusu geliyor ya duzelmezse ya iyilesemezse diye dusunmekten aklimi kaybetmek uzereyim. Uzuntuden yemeden icmeden kesildim tansiyonum yerlerde yataktan kalkamaz oldum dagildim resmen. Ona birsey olursa diye dusundugumde kalbime binlerce bicak saplaniyor. Bu illetten nasil kurtulunur bilen varsa nolur bana iyi birseyler soylesin. Hep kendimi sucluyorum ben nasil anlayamadim nasil bu kadar ilerledi bu hastalik diye dusunmekten perisan oldum. Cok korkuyorum guzel seyler duymaya gercekten cok ihtiyacim var lutfen bana sunu yesin iyi gelir su kadar surede duzelir gibi birseyler soyleyin cok caresizim. Allah kimseyi sevdikleriyle sinamasin. Onlara birsey olmasin

EKLEME 1: 2 hafta gecti ilac tedavisine ragmen gece terlemelerinde azalma yok. Doktor eger duzelme olmazsa verem olabilir demisti. Yarina tekrar randevu aldik ama ben korkudan olmek uzereyim. Lutfen bilgisi olanlar soylesin zaturrenin ilaca ragmen duzelmemesi olagan birsey mi ates titreme bitti ama gece terlemesi gecmiyor. Bu gece bana sabah olmayacak gibi

EKLEME 2: Korkudan sabaha kadar uyuyamadim ama cok sukur kotu birsey cikmadi. Zaturre duzelmis kan sonucuna yarin bakilacak terleme ve ates kandaki enfeksiyonla ilgili olabilirmis. Cevap veren herkese cok tesekkur ederim