Beni cok duşunen o şefkatli adam gitti başka biri geldi.
Eşimle son 1 yıldır aramız hic olmadığı kadar iyiydi. Eşimde cinsel sorunlar var. Ereksiyon olamıyor. Tedaviyle (tedavide denmez tam olarak. Gittigimiz tup bebek doktoru bir yol gosterdi) gebe kaldım. Yani mucize gibi birşey oldu ve biz cok mutlu olduk. Eşimin bana ilgisi sevgisi beni duşunmesi şefkatle yaklaşması benim icin yeterliydi. Ama eşimin bu iyi hali dogumdan cıktıgım an kayboldu. Adamın bana bakışları bile değişti. Normal zamanda sebepsiz yere beni ciceklere boğan adam bir kuru dal bile getirmedi. Beninle konuşmadı tebrik bile etmedi. Sebebini sordum neden boyle yapıyorsun dedim. Ben buna tepki gosterince kayınvalidemle beraber beni cok yıprattılar. Kayınvalidem başka bir şehirde. 1.5 yıldır gormuyordum. Doğuma geldi. Gelmez olsaydı. Nefret ettirdiler beni. Oğlum yoğun bakımda ben zaten uzgunum. Birde kayınvalidemin dedikodusuyla uğraştım. Doğum masraflarını herseyi ben karşıladım. Onemli de değil bizim eşimle aramızda boyle seylerin lafı olmaz. Olmazdı daha dogrusu. Ama annesinden sonra cok farklı oldu. Oğlundan lazım olan birşey istesem surat asıyor ne gerek var diyor. Cocuga ateş olcer istedim sonra alırsın oğlum diyor. Kendi abimin bana getirdiği yemeği (abim herkese getirdi benim payıma duşen kısmı) oturdu yedi. Banada artık kalan salatasını onume koydu. Sut vericem ben ve ac kaldım. Dayanamadım.sizin orada lohusalara boyle mi davranılıyor dedim. Ayıldı bayıldı kiyamet kopardı şımarık gorgusuz kadın. Yazarken bile sinirleniyorum. Ogluma zorla biberon verdi. Ver cocugu emzircem diyorum vermiyor. Sezeryandan dolayı kalkamiyorum ki cocugumu alayım. Eş kişisi sadece seyrediyor. Sezeryanlı oldugumdan yuruyemiyorum eşimden yardim istiyorum oğlumu cağırma beni cağır oglum yorulmasın diyor. Sinir harbi yaşattı resmen.
Doğum yapalı 2 ay oldu ama hÂl toparlanamadık. HÂla eşim bana soğuk konuşmuyoruz. En guzel zamanlarımı zehir ettiler. Eşime cok kızgınım kırgınım artık guvenmiyorum da. 45 yaşında adam anne sozuyle hareket edecek yaşda da değil ki.

Ben bosanmak istediğimi soyledim. Blof değil gercekten bosanmak istiyorum. Cunku karacahil dedikoducu bir kaynana ve etkisinde kalan bir kocanin kahrını cekemem. Kusura bakmasınlar mecbur da değilim. Oyle ezebilecekleri susturup oturtacakları bir kadın değilim. Beni cocugumla tehdit etti elinden alirım sonucuna bile katlanamazsın bosanamazsın dedi. Cok korkuyorum cocugumu kacirir diye. Yapabilecek birisi. Eve kamera taktırdım. Bebekle yalnız kalmıyorum ama yine de yapar mı yapar ve ben cok korkuyorum.

Birde anlamadigim annesine duşkundur ama annesinin sozuyle hareket eden birisi de değildir. Acaba baska sorunu var da(cinsellik yaşayamaması gibi) anneyi paravan olarak mı kullaniyor. 3 yıldir iliskiye giremiyor olması zaten kafa yapısınin da sağlam kalmayacağinı gosterir mi?? Benim icin sorun değildi. Eşim icin sorun olabileceğini duşunememem benim aptallığım mı yoksa eşimin gayet normal aklıbaşında davranması bana cinselliği onun da sorun etmedigini duşundurttu diye mi ben bunu goremedim??? Suanki hareketlerine olaylara verdigi tepkilere bakiyorum normal bir insan gibi değil. Ama dogumdan sonra boyle oldu.
Offf hic akıl yurutemiyorum. Bana akıl verin nolur. Eksik birsey varsa sorun anlatiym. Daginik yazmiş olabilirim kusura bakmayın. Teşekkurler şimdiden, okuyup yorum yaptiginiz icin.