anlatacak annem dışında kimsem yok. bu saatte hungur hungur ağlıyorum. dedim kk ya yazayım.
eşim bana aşık olduğu icin tanıştık. harika gunler yaşattı evlendim. sonra ben sevdim. sevdikce umursamazlaştı. ailesini ustun tutmalar filan klasik. sonra bi ara iyi olduk. derken kufurleri hakaretleri boşanma tehditleri fix onlar değişmez ama yine cinsellik dokunma vs vardı. kusunce yanıma gelir gonlumu alırdı.
bugun yine meşhur kovmalarından birini yaşadım. s.ktir git hayvan seni yetiştirenin ağzına sıcayım vs.
ben de eşyalarımı toplayıp evden cıkarken annesi durdurdu. kaldım. bi muddet sonra konuştuk. fakat yine ayrı yatıyor. odasına gittim burda mı uyuyacaksın dedim. gelsene filan
şimdi kendime diyorum ki bak kızım kocan artık seni sevmiyor. bunu kabullen. o eski adam yok.
artık bir kere daha ayağına gitme.
bugun istanbula mevsimin ilk karı yağdı.
bugun kalbim soğusun senden. nolur Allah'ım bir daha ayağına gitmeyeyim.
yazık bana da.
ek bilgi: ikinci evliliğim ilkinden bi oğlum var bizimle yaşıyor bi de bundan bi oğlum var oğluma iyi davranıyor aslında bana da. ama ondan yanımda olmasını isteyince kıyamet kopuyor. cok seviyorum. azaltarak bitirmeliyim sevgimi.
bugun 7 ocak. ve milat
evet.
kocamın sevmediğini bu gece kabullendim
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- kocamın sevmediğini bu gece kabullendim