Kızlar bir aydır iyi değiliz onceden cabuk toparlayıp eskiye donen sevgili artık eski sıcaklığına donmuyor.Kavgamiz hep ilgisizlikten.Bugun işyerine gıdım dedim istemedi.Calisirken olmazmış yarim saatini ayırmadı.Ki yoğun calisiyoruz goruşemiyoruz.
Ben de ustune gidiyorum bu sıralarda hep biktim cunku bir yıldır boyle.
Hem suclu hem guclu sen boyle yaptıkca evlenmeye korkuyorum diyor bir de.En son dediği evlenene kadar goruşmek yok.Ben de dedim beni sevmeyenle evlenecek kadar gurursuz degilim.
Ha bir ara kabul de etti ben de boyle olmak istemiyorum ama tepkin fazla diye.
Ailemle de kotuyum mutsuzum burda değer verilmiyor burda da.Ama bunun ilgisizli de bezdirdi beni.
Suan evlenelim dese evlenecem ama şubat marta kadar bu ilgisizliği cekemeyecem gr yerim kalmadı kalbim resmen uşudu ağrıdı ilgisizliğinden..
Boyle arada kalmak cok yoruyor beni.Bitirmek rahatlamak istiyorum ha uzulecem sonra ama ona da bu terketmeyi yapmak istiyorum.Terkedeyim oyle gorusmeyelim anlarsa o sira anlasin yada neticelensin iliskimiz.Boyle ara dere kalbimi dagladi.
Nasil bırakayım ben bunu severken bırakmak cok zor.
Sevip bırakanlar nasıl yaptı?
.Ailemle de iyi degilim lanet olsun yaa.Daha kolaydı yoksa.
Nobetler de cok fazla.Bos vaktim cok az .
Eğer bundan ayrılırsam ablam beni ciğ ciğ yer maddi olarak.Yegenim de benle konuşmuyor gereksizce haksizca simarikca konusursa da saygısızlık yapıyor.Ve bu aileyle goruşlerimiz uymuyor oyuzden dışlaniyorum.Kac yasina geldiler eli iş tutan sorumluluk sahibi insanlar değil birşey demiyorum ama benden daha fazlasını bekliyorlar daha fazlasını vermeyince disliyorlar.Eger bunla evlenmezsem para biriktirp evin ust katını yaptıracam.Yalnizligi hic sevmedigim halde.Ama ablam habire eve tadilat isteyecek yine istediği gibi gonlu arzu ettiği gibi
Tabi başkasının parasıyla evde otururken gonle gore ev duzmek kolay.
Cok cok mutsuzum.Kendimi kapana sıkışmış hissediyorum nefes alamiyorum..
Not:Evliliği isteyişim hem ailemde olamadigim aile olmak(aile olunca mutlu olacam), hem cocuk sahibi olmak ,hem sevgim var (herkese olmuyor zaten ,kimle karsilasacam su saatten sonra)yanında mutlu oluyorum,hem yaşım 41. O da kimi bulacak ama durum boyle.Evimin dibinde halbuki.Komsu sayılırız ona ragmen haftada bir benim zorumla goruşuyoruz.Biraksam haftalarca gorusmez.Aramak zaten yok.Watsapta mesajlasiyorduk gunde bir kere.Guzel yasini gostermeyen bir kadınım.Bukadarcik cekiyorum adamı demek.
Severken nasıl bıraktınız nasıl terlerdiniz?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Severken nasıl bıraktınız nasıl terlerdiniz?