Sevgi herseyi cozer saniyorsun ama cozmuyor. Sen elinden gelen herseyi yaptin mi derseniz ,bilmem belki de yapamadim. Bazen gercekten seviyor muyum diye sorguladim. Bazen o gercekten seviyor mu diye. Ama cogu zaman sevgisini hissettim. Ama israrla yapmasindan oylesine uzuldugum ve deliye donduğum şeyleri neden yapiyor. Cunku oyle yetismis oyle oğretilmis. Yapamiyorum alttan alip tatli tatli anllatamiyorum. Icimdeki ve onun icindeki birikmislikler ofkeleri susturamiyor.
Ilginc olan ve en kotusu ben ne istiyorum diye duşununce ayri onu uzgun ayriligi istemez gorunce ayri karar veriyorum. Bu ikilem beni oldurdu. Diyeceksiniz karar vermelisin net olmalisin ve daha birsuru şey. Ve hepsinde hakli olacaksiniz. Bunlari kendime ne cok soyledim ne cok. Ne ara bu kadar zayif ve kararsiz bir insana donuştum ben bile bilmiyorum. Onunla da onsuz da kalp agrim gitmiyor. Gecmiyor. Uzun oldu dertlesmek istedim sadece. Kalp agrisi ne zor. Yanimda olsa yanagimi okşasa bazen yaptigi gibi sanki hemen iyilesecegim gibi. Iki dakika sonra yine hicbirsey gecmeyecek gibi. Bu yol beni nereye cikarir bilemem ama insallah hayra cikarir. Ikimiz icinde. Okudugunuz icin tesekkurler.