Dinleme cihazı veya dinleme programi:/
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Dinleme cihazı veya dinleme programi:/
-
03-10-2022, 09:11:32Evet hanımlar merhaba boyle birseye neden ihtiyac duyduğumu belirteyim. Eşim son zamanlarda cok değişti sebebiyse arkadaş cevresinde gitgide sacma sapan insanlara yer vermesi. Bi insan nasıl bu kadar değişir anlam veremiyorum ikiz bebelerimiz var ve bende sabır kalmadı hicbirini doğru duzgun tanımıyorum arkadaşlarının. Icim icimi yiyor kim bu arkadaşlar ésim onlara neden uyuyor aklı başında bi insandı. Son zamanlarda tahammulsuzleşti alkol almaya başladı sık sık. Sebebini deli gibi merak ediyorum. Oturup konuşmaya calıştım fakat cocuklarımın olduğu ortamda tartışma yaşanmasın diye daha fazlasını yapıp usteleyip ağzından laf alamıyorum cok kırıcı oluyor. O yuzden bu dinleme cihazı veya telefondan dinleme programı konusunda bilgisi olan arkadaşlar lutfen yardımcı olun. Kimlerle takılıyor ne gibi konuşmalar yapılıyor bilmek istiyorum evliliğimi bitirmek istemiyorum daha yolun başındayken ne yapabilirim gecici bi durum olduğunu sanmıyorum son zamanlarda hep boyle ve bebeklerim etkilensin istemiyorum bana fikir sunabilirmisiniz? Bu arada bir haftadır konuşmuyoruz evlilik terapistine gitmek gibi bi teklifte bulunucam. Istanbulda bildiğiniz veya onerebileceğiniz birileri varmı?