Iyi pazarlar
Oncelikle sunu belirteyim kesinlikle hediye veya maddiyata duskunlugum yok.
Erkek arkadasimla 8 ay sonra gecen hafta gorustuk yeni yila birlikte girdik (askerlik, ulke degisimi mesafeler vs derken gorusememistik). yaslarimiz 26
Ben ona hediye almistim verdim O almamisti. Bir an mahcup oldu ve ilerleyen saatlerde bana kazagini Verdi. Cokta mutlu oldum.
Dolasirken "Kendine birsey sec alayim bende sana" dedi. Tabiki hayir gerek olmadigini dedim. Yani sonucta onemli olan benim sectigim hediye degil onun dusunup almasi ufak koparilmis bir cicek bile olsa cikolata bile olsa mutlu olurum sonucta Dusunmus. Neyse hediye konusu kapandi bende takmadim zaten soncuta sevgisini hissettirmesi yeterdi benim icin ve belkide maddi skntisi vardir diye dusundum.
Veda vakti geldi. O izmire gitti teyzelerini ziyarete suan hala orda

Bugun avm ye gitti teyzelerine kuzenlerine hediyeler almaya bayagi bir ozenle dolasti aradi fotograflar cekti ben tabi bozuldum acikcasi ve kafamda deli deli sorular olustu.
Laf attim "ooo bugun hediye dagitma gunu desene" dedim.
"Bir sana dagitamadim. cidden neden almadim sana ya icime oturdu simdi" dedi.
"yenimi aklina geldi, nekadar sanssizmisim herkese hediye dagitiliyor bize bir yaprak bile koparilmadi" dedim guldum.
Oda sinirlendi "ne alakasi var sana kac defa dedim gel sana alalim birseyler"
bozuldum sogudum ve simdi cevap vermedim oyle duruyor. gitsin alisverisini yapsin.

Derdim hediye mediye degil umarim Burda benim sorunumu anlayan vardir. Ki kaldiki hic aklimda bile yoktu ama bugun onlara almak icin ciktigini soylediginde sasirdim
yani demek istedigim adamda demekki Hediyeyi dusunme kabiliyeti varmis ve bana dusunmeyecek Kadar deger mi vermiyordur acaba diye soruyorum kendi kendime. Tabi kendimi teyzeleriyle kiyaslamiyorum ama soncuta benimle 8 ay gorusememisti.
yada acaba cok mu abartiyorum?

Icimi dokmek istedim sadece ve dusuncelerinizi merak ediyorum..