Dun halamın oğlunun sozu vardı, normalde en sorunsuz olduğumuz halam,( sozde babama en duşkun ve kardeşlerimi en cok seven)

Halamla karşılık apartmanda oturuyoruz memlekette, surekli birbirimize gider geliriz, yılbaşı tatili diye memleketteydim ve babaanemin yanına gittik hep beraber, ev kalabalıktı halam aradı pazar gunu soz var diye davet etti , Butun amca ve halaları aramış davet etmiş, sadece biz haric, nete Foto atmışlar butun hala amca kuzenler orada Allah icin Annem hep bekledi bizide davet eder diye, Neyse işte kardeşim babaannemi aradı herkes vardı bi biz yoktur, bizi sectiniz diye sitem etti, Babaannem hala yok kızım tek benimle amcam gitti diye yalan soyluyo , kardeşim ısrarla hepinizi gittiniz saklamayın bizden diye soylenmeye devam etti sonra ben aldım telefonu;

babaannem başladı, halan agladıda babanı dusunuyo cok uzgundu demeye, ben dedim bunlardan banane siz neden cagırmadınız annemi diye sorduğumda, cevap aynen su ; babam olduğu icin annem dul oluyormuş ve orada bi basına utanırmıstı başka erkeklerde varmıstı , halam bunu duşunduğu icin cagırmamıs ? annem utanmasın diye, sinirlerim tepeme bindi bundan sonra ne haliniz varsa gorun diyiip kapattım telefonu,annem 44 yasında ve cok uzuldu soylenen bu lafa, bundan sonra ne nişanına giderim ne duğunune diye ağladı,Bi insanın kocası olmesi demek , o bi yere gidemez demek mi, hep evde otursun demek mi, benim anneminde bekar oğlu kızı var yabancı erkekler var ayıp olur diye evden dışarı cıkamayacak mı?? Nefret ediyorum boyle zihniyeti bozuk olanlardan , olum Allahın emri Annem neden babamdan sonra dıslanıyo neden babamız yok diye utanıyorlar cagırmıyırlar boyle siz olsanız napardınız gercekten akraba ne sildim artık bitkiler.