iyi akşamla arkadaşlar.. ben kamuda nobetci calışan bir memurum. Yaşadığım şehre de yeni tayin oldum.değişmeyen sorunum iş yerindeki nobet arkadaşlarımın beni dalga konusu haline getirmesi pek ciddiye alınmamam ve benim onlara hadlerini bildirmem ve yaşanan kusluk. Olay orgusu aynen nu şekilde oluyor eski iş yerimde de aynı durum vardı Burada da aynı sorunla karşı karşıyayım. Yapı itibariyle sıcak kanlıyım ancak despot bir yanımda var. Erkeklerin yanında asla gucsuz durmayı sevmem hatta onlardan cok nadir yardım isterim. Ancak onların benimle dertleri var surekli gelip şakalaşmalar milletin icinde alaycı şakalar vb. Bugun geri z. Biri diğer iki kişinin yanında espri mahiyetinde evde kalmış diyerek soze başlıyor. Tabi bende cok sinirlendim uni. Mezunu olduğunu ancak orumcek beyinli olduğunu soyledim. Bunun uzerinde benimle konuşmak istemediğini soyledi bende mumkunse konuşmayalım zaten dedim. Yahu ben mi tuhafım yoksa koskoca İnsanların bu seviyeszce konuşmaları mı tuhaf? Coğuna devlet memuru demeye bin şahit gerek. Salakca espriler, esprileri birinin uzerinden dondurmeler falan. Bende karşı cıkınca bir cok kişiyle goruşmemeye başladım. Sizce boyle bir ortamda nasıl davranmalıyım? ( bu arada 35 40 kişiyle değişik gunlerde calışıyorum allahtan her gun gormuyorum onları. Saygılı insanlar olunca oh cekiyorum ama o gereksiz tiplerle ne yapacağım bilmiyorum. Coğu erkeğin akıl yaşı 13)