Selam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki cok sacma ama bazen bu konu acılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hic bir şey yaşamamış gecen konuştuk bir bir dokuldu beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hic bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hic bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden
sorun gecmişte ne halt ettiği değil benimde erkek arkadaşlarım oldu ama 1 2 kere opuşme harici bir şey olmadı evlerine gitmedim, onlar gelmedi ben bu olayları eşime ilk başta anlattım tamam dedi o da bana anlattı dediki 2 tane sevgilim oldu ve annesinin benim uzerime yeminler etti bir şey olmadı diye sonra evlendik ve oğrendim ki adam baya takılmış eve getirmiş evine gitmiş beraber takılmışlar yatmışlar ve nasıl ki bişey yapmamışlar ha yapmış veya ne halt ettiyse etmiş gecmişte kalmış ama sorun bana o akdar yemin edip sonra yalanının ortaya cıkması kusura bakmasın ama guvenimi zedeledi ayrıca hic bir erkek bir kızla yatağa giripte masup masum takılmaz ve hala yemin ediyor bir şey olmadı diye benim soğuma nedenim o anlatabildimmi. Diğer olay benle tartıştığında da kendisi eskileri acıyor dun yine tartıştık bana direk dedi git eskisiyle takıl onla evlen diye.. Sorun bana o kadar yeminler edip sonrasında olayın farklı olması bu ilerde de aynısı olmayacağının garantisi yok belki bi halt yiyecek yine yemin edecek
sekr, Bugun 09:56
Eşim ve eski sevgilisi
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim ve eski sevgilisi