Herkese selam,
Bu gunlerde hem tatlı bi heyecan var hem de kafa karışıklığı.. aynı işyerinde calıştıgım cokta sevdiğim erkek bi arkadaşım var. Aylar oncesinde bu arkadaşımın kuzeninin fotografını gormuştum ve o an istem dışı beğendiğimi belirttim. Arkadaşımda bizim cok uyumlu olabileceğimizi isterse tanıştırabileceğini soyledi. Ama orda kapandı konu. Arkadaşımın kuzeninin bulundugu şehre gitti bikac gun once orda soylemiş sanırım ve bu beğendiğim kuzen beni ekledi. Bikac gundur de konuşuyoruz. Hatta bikac saat sonra goruntulu konuşcaz ilk kez. Normal telefonda konuştuk ve konuşmasından ses tonundan etkilendim acıkcası.
Sorun şu ki aramızda 10 yaş var. Ve ben normalde yaşını gostermeyen biriyimdir. Yani beni hic tanımayanlar 22-23 zannederler. Ama 28 yaşındayım. O da 38. Ama konuşmalarımızda sanki karşımda benden bikac yaş buyuk biri var gibi geldi hep. Cok sosyal duşunce olarak cok acık eğlenceli biri. O da bir evlilik yapmış ve eşinin ihaneti yuzunden bitmiş. Benzer şeyler yaşamışız yani.
Benim sadece fotograflarımdan yola cıkarak cok beğendiğini belli etti. Arada iltifatlar ediyo. Onun hayatında boşandıktan sonra giren kadınlar olmuş ama bi şekilde doğru insanı hissedemedim dedi. Bu zamanda iyi bir insan bulmak cok zor kuzenim seni bana soyleyince iyi biri oldugunu yoksa kuzenimin hic bahsetmeyeceğini duşundum o yuzden seni tanımak istedim dedi. Bir de şoyle bi sorun var ama o bunu sorun olarak gormuyo. Ayrı şehirlerdehiz. Ucakla bi saatlik bi mesafe ama uzak iki şehirdeyiz. Benim korkum nasıl biridir benim icin doğru kişimidir ve bu yaş konusu sorun olurmu bilmiyorum kafam cok karışık. Goruntulu konuşunca belki değişir fikirlerim , malum bi insan fotografta cok daha başka olabiliyor. Belki hic bir şey hissetmem ya da tam tersi. Sevgilisiyle eşiyle arasında bu kadar yaş farkı olan kişiler yardım edebilimi fikir verebilirmi?