Nerden başlasam bilmiyorum inanın. Kime guvenebilirim artık bilmiyorum. Oyle pat diye bir sebeple değil ama yaptığı hatalarla hep durup duşunmeme sebep oldu ve en sonunda tamamen hayatımdan cıkardım bu şahsı. Sebeplerini sizlere en ayrıntılı ve anlayacagınız sekilde acıklayacağım. İnanın doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum ama ben doğru yaptığımı duşunuyorum. Lise 1 ’den beri yakının da yakını bir arkadaştık (ben oyle duşunuyordum) lutfen tek tek okuyup iyi analiz edip yazın cok ihtiyacım var sizin fikirlerinize.
Universitede aynı sehri kazandık aynı eve gectik ilk iki sene hicbir şey yoktu.. zaten ilk iki sene benim 2 yıllık ciddi bir ilişkim vardı kotu ayrıldık onceki konulardan bilenler belki bilir. O zamanlar erkek arkadasımla vakit gecirirken dahi hicbir sekilde arkadasımı ihmal etmiyordum. Ben hayatıma birini alıp onun ağzıyla benim icin onemli ve değerli olan kimselere arama mesafe koyup tum hayatımı sevgilime adayan tiplerden değilim ve sevmem de bu tipleri.
Herneyse ilişkim bitmişti, 3. Senedeydik bu arada kendisi de hayatına birini almıstı aynı evin icinde cocuk haftanın 5 gunu bizim evdeydi zaten. Normalde bana cok ters olan durum ama o mutlu diye sesimi cıkarmadım. Cocukla odaya kapanırdı ve benimle aynı evın icinde neredeyse muhabbeti kesmisti. Yeni bir ilişkiden cıkmısım bazı durumlardan cok moralım bozuktu yani hic mi bir insan nabıyorsun halin hatrın nedir diye sormaz, sormuyordu. Hatta bu durum eve gelen 3. Ev arkadasım tarafından da farkedilmisti siz nasıl 10 yıllık arkadassınız birbirinizi aynı evde gorduğunuz yok diyordu. Bu donem zaten bir şeyleri dank etmeye baslamıstı.
Bir gun yemek yiyoruz off bi dısarı cıkalım eve cok kapandık sen de eskisi gibi cıkmıyorsun moralım evde daha cok bozuluyor takıyorum kafaya dediğimde bana “BENDE GECEN YIL OYLEYDİM BİRAZ DA SEN CEK” dedi. Bu cumle dank diye kazındı beynime. Bu neyin kini ? Ne yaptım yalnız mı bıraktım seni ? Ben senin gibi erkek arkadasımla odalara kapanıp tum dunyayla muhabbetimi kesmedim her gun evimdeydim cıkardık gezerdik dedim. Gıkını cıkarmadı.
Biten ilişkimin ağrısını hala cektiğimi ve bu konuda hassas oldugumu, konusunun acılmasını istemediğimi onceden soylediğim halde, Bir gun okuldan gelmiş icerde oturuyorum; “eve gelirken seninki arkamdan yuruyordu yanındaki erkek arkadasına bi kızla nasıl yattıgını anlatıyordu” dedi. Hicbir şey demedim sadece beni ilgilendirmiyor dedim odama gectim.
Bu esnada yarıyıl tatilindeyiz memleketteyiz onun erkek arkadası bunu aldatmıs gelip anlattı bunlar ayrıldılar felan. Cocuk surekli bunları konusturmam icin bana yazıyor cevap vermıyorum cunku kendisi oyle demişti cevap verme demisti. Ben de ihanet olması sebebiyle bence şans verme demistim sevse ihanet etmezdi asla demiştim. Kendisi de boyle duşunuyordu. Cocukta bir yandan bana yazıyor hala felan. Neyse aradan birkac gun gecti bir baktım cocuk beni engellemis instagramdan. Arkadasıma sordugumda benim kardesimi de engellemis bilmiyorum dedi. Aradan yine bir hafta gecti okul acıldı eve dondum bu benden once gitmisti. Kapıyı bir actım cocuk evde odalarındalar. Barıstıklarını da soylemedi bana hic anlam veremedim. Ben de sormadım yani. Cocuk evin icinde selam verince yuzunde bakmadım en sonunda cocuk dedi ki sen niye selam vermıyorsun bana noldu dedi. Yine sesimi cıkarmadım gectim odama.
Sonra oğreniyorum ki meğer benim arkadasım cocugun instagramı kendi telinde acıkmıs kendi engellemis beni. Bunu da cok farklı sekilde oğrendim uzun mesele. Neyse dedim merve sabret zaten az bi zaman kaldı mezun oluyosun. Kendince vardır sebebi.
Yine aynı evin icinde cocuga anahtar vermeler ben okula giderken ustumu giyinirken pat diye kapıyı acıyor nasıl kacacagımı şaşırıyorum. En sonunda sert dille mesaj yazdım anahtar vermek de ne oluyor diye tamam olmaz bir daha dedi.
Normalde asla ben para konusunu mevzu etmezken onun uc kurusu bile mesele etmesi cocugun agzıyla hareket etmesi vs.
Cocugun okuluna hocalarıyla konusmak icin nişanlanacagız biz gecirin felan diye konusmaya gitmesi ama benim mezuniyetime dahi gelmemesi.
Yani arkadaşlar kısaca hayatına o cocugu aldıgından beri size abartmıyorum haftanın 5-6 gunu cocukla odada evin icinde yuzume bakmıyor. Ki ben gercekten berbat gunler geciriyordum. Sanki benim o berbat gunleri gecirmemi beklıyormus da acısını cıkarıyormuş gibi hareketler sergiliyordu. Benim ilişkim oldugu sırada kendi de yalnız değildi hayatında birileri vardı. Ben onu yalnızlıga mahkum ettim ilişkim oldugunda o da kısas yapıyor desem asla boyle bir şey yok. Evimde olurdum ilgilenirdim beraber kahvaltı yapardık oturur sohbet ederdik ama onda bunların zerresi yoktu.
Tum bunları toplayınca o kadar midem bulandı ki normalde sosyal hesaplarımda ekliydi artık onlardan da cıkarıp tamamen hayatımdan silip attım. Ben 10 yıllık yakın bildiğim arkadasımın yuzunu son 2 yılda gordum cok ağır geldi bana. Bilmiyorum yanlıs mı yaptım ama yanlıs yaptıgımı duşunmuyorum. Sadece icimi acmak istedim başınızı ağrıtrıysam kusura bakmayın.
10 yıllık dostumla tum ilişkimi bitirdim
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- 10 yıllık dostumla tum ilişkimi bitirdim